طرز تهیه کیک خیس موز و گردو خوشمزه و لذیذ

کیک خیس موز و گردو کیکی بسیار نرم و لطیف است که عطر و طعم فوق العاده ای دارد در ادامه طرز تهیه این کیک را بخوانید.

 کیک خیس موز و گردو

کیک خیس موز و گردو یکی از خوش طعم ترین کیک خیس های می باشد که بافت نرم و لطیفی دارد. به دلیل وجود موز و گردو این کیک بسیار مفید ومقوی می باشد به همین دلیل شما می توانید این کیک لذیذ را برای کودکانتان برای عصرانه تهیه کنید. 

مواد لازم کیک خیس موز و گردو

مواد لازم میزان لازم  
آرد2 پیمانه
شیر موز1 لیوان
موز 1 عدد
گردو خرد شده1/2 لیوان
شکر1 لیوان
تخم مرغ4 عدد
روغن مایع 1/2 لیوان
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری

کیک موز و گردو

طرز تهیه کیک خیس موز و گردو

مرحله اول: 

ابتدا در یک ظرف مناسب شکر را به همراه تخم مرغ و وانیل با همزن هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. حدود 10 دقیقه باید به هم زدن خود ادامه دهید .

مرحله دوم: 

شیر موز را نیز به همراه روغن مایع به مواد اضافه کنید و هم بزنید. 

مرحله سوم : 

آرد و بکینگ پودر را ترکیب کنید و 3 مرتبه آن را الک کنید و آرام آرام به مواد بالا اضافه کنید و مدام هم بزنید. 

مرحله چهارم: 

گردو هایی که از قبل ریز خرد کرده اید را به همراه یک عدد موز که آن را هم خرد کرده اید به خمیر کیک اضافه کنید و هم بزنید. 

مرحله پنجم: 

قالب کیک را به کمک برس آشپزی چرب کنید سپس یک کاغذ روغنی کف قالب بگذارید.  مواد کیک را در قالب ریخته و درون طبقه وسط فری که ار قبل با دمای 180 درجه گرم کرده اید بگذارید تا حدود 40 دقیقه بپزد برای اطمینان از پخت یک خلال دندان را درون کیک فرو ببرید اگر مواد کیک بع خلال دندان نچسبید کیک حاضر است. 

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید