آموزش مرحله به مرحله “شامی کباب بروجردی”

شامی کباب بروجردی از غذاهای محلی استان لرستان و شهر بروجرد است که طبخ متفاوت آن طعم غذایی لذیذی را به وجود آورده که در ادامه با این طرز تهیه آشنا می شوید.

مواد لازم شامی کباب بروجردی

  • تخم مرغ:2 عدد
  • گوشت چرخ کرده:200 گرم
  • پیاز متوسط :1 عدد یا پیازچه :200 گرم
  • شنبلیله خشک :2 قاشق چایخوری
  • تره:100 گرم
  • نمک :نصف قاشق چایخوری
  • فلفل و زردچوبه :از هر کدام نصف قاشق چایخوری

شامی کباب

شامی کباب بروجردی بسیار لذیذ

طرز تهیه شامی کباب بروجردی :

ابتدا پیاز را پوست بکنید و آن را رنده کنید. سپس پیاز ها را داخل پارچه تمیزی بریزید و با فشار آب آن را بگیرید تا فقط تفاله آن باقی بماند.

بجای پیاز میتوانید از پیازچه هم استفاده کنید و پیازچه ها را به صورت نگینی خرد کنید.

تره را خیلی ریز خرد کنید و به همراه تفاله پیاز به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و هم بزنید.

سپس2 قاشق شنبلیله خشک را با ادویه ها به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با دست خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.

روی مایه شامی را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید .

پس از استراحت مایه شامی ، ماهیتابه نچسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

سپس از مواد شامی به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در کف دست آن را به صورت گرد فرم دهید و داخل روغن داغ شده بریزید تا یک طرف آن سرخ شود.

بعد از طلایی شدن یک طرف شامی آن را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شود. کباب های سرخ شده را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

شامی کباب بروجردی

شامی کباب بروجردی

نکات تکمیلی در مورد شامی کباب بروجردی

شامی کباب بروجردی جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شامی کباب بروجردی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید