سوپ میگو و خامه؛ متناسب با ذائقه ایرانی

سوپ میگو با خامه یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاها برای همه افراد از کودکان تا افراد مسن می باشد. این سوپ خوشمزه طرز تهیه بسیار ساده ای دارد.

طرز تهیه سوپ میگو با خامه، مقوی و سالم

سوپ مایعی خوراکی بسیار غنی و گرم می باشد که از مواد غذایی مختلف تهیه می شود و به عنوان پیش غذا برای باز شدن اشتهای افراد سرو می شود. سوپ میگو یک غذای دریایی و خوشمزه است که به دلیل وجود فسفر برای کودکان و افراد سالمند مقوی می باشد.

این سوپ خوشمزه به شیوه های مختلفی تهیه می شود که در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آن را آورده ایم، پیشنهاد می کنیم این سوپ را به روش زیر تهیه و در برنامه غذایی عزیزانتان بگنجانید.

سوپ میگو با خامه

مواد لازم سوپ میگو با خامه

مواد لازممیزان لازم
پیازچه (خرد شده)4 شاخه
سیر1 حبه
آب مرغ2 پیمانه
میگو (پاک شده و ریز)1 پیمانه
سرکه2 قاشق غذا خوری
آب1 پیمانه
نمک2 قاشق چای خوری
جعفری50 گرم
خامه‏2 قاشق غذا خوری
هویج (نگینی شده)1 قاشق غذا خوری

سوپ با میگو

طرز تهیه سوپ میگو با خامه

  1. برای تهیه این سوپ میگوی ریز انتخاب کنید و آنها را خرد نکنید.
  2. زمان تمیز کردن میگو حتما رگ کمر میگو را در بیاورید.
  3. در ظرفی آب، سرکه و نمک ریخته و اجازه دهید بجوشد.
  4. میگوها را در آب جوش ریخته و 30 دقیقه زمان داده و بعد در آبکش بریزید.
  5. همه مواد مانند سیر، پیازچه، جعفری و خامه را در قابلمه ریخته و بپزید.
  6. سوپ را در دستگاه غذاساز بریزید تا یکدست شود.
  7. مواد را دوباره روی حرارت بگذارید و جعفری را در آن بریزید و پنج دقیقه زمان دهید تا بپزد.
  8. حرارت را خاموش کرده، میگو را به آن بیافزایید.

سوپ شما آماده سرو است، نوش جانتان.

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید