تعرفه حفاری فیبرنوری در تهران چقدر است؟

فیبرنوری

به گزارش ریان، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه حفاری فیبر نوری در شهر تهران را ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر متر تعیین کرد. به گزارش پیوست، کمیسیون تنظیم مقررات در مصوبه شماره ۵ جلسه ۳۵۴ خود تعرفه حفاری در شهر تهران را ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر متر تعیین کرد. در این مصوبه اصلاحات دیگری در زمان‌بندی اجرای طرح‌ها انجام شده است. مصوبه اخیر رگولاتوری، اصلاح مصوبات ۳۳۹ و ۳۴۴ است که در آنها تعرفه و الزامات اجازه عبور زمینی برای نصب داکت/ساب‌‌داکت/میکروداکت و فیبرنوری و نصب تجهیزات در محل حفاری تعیین شده است. در مصوبات پیشین، تعرفه […]

به گزارش ریان، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه حفاری فیبر نوری در شهر تهران را ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر متر تعیین کرد.

به گزارش پیوست، کمیسیون تنظیم مقررات در مصوبه شماره ۵ جلسه ۳۵۴ خود تعرفه حفاری در شهر تهران را ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر متر تعیین کرد. در این مصوبه اصلاحات دیگری در زمان‌بندی اجرای طرح‌ها انجام شده است.

مصوبه اخیر رگولاتوری، اصلاح مصوبات ۳۳۹ و ۳۴۴ است که در آنها تعرفه و الزامات اجازه عبور زمینی برای نصب داکت/ساب‌‌داکت/میکروداکت و فیبرنوری و نصب تجهیزات در محل حفاری تعیین شده است. در مصوبات پیشین، تعرفه حفاری در مراکز استان‌، کلان‌شهرها و شهرهای غیر مرکز استان تعیین شده بود اما نامی از تهران به برده نشده بود.

عملیات توسعه فیبر نوری در شهر تهران علی‌رغم امضای تفاهم‌نامه میان وزیر ارتباطات و شهردار تهران و برگزاری جلسات کارشناسی با ممانعت شهرداری تهران روبرو شده است و اپراتورها می‌گویند شهرداری تهران بسته به منطقه شهری بین ۵ تا ۱۵ میلیون تومان برای هر متر حفاری درخواست می‌کند.

در مصوبه شماره ۵ جلسه ۳۵۴ علاوه بر تعیین تعرفه حفاری برای تهران، اصلاحاتی در زمینه زمان اجرای پروژه‌ها انجام شده است. در این مصوبه، مهلت دستگاه‌های اجرایی برای موافقت با درخواست اپراتورها در زمینه حفاری از «دو ماه» به «۱۵ روز» کاهش یافته است.

همچنین اپراتورها موظف شده‌اند ظرف مدت ۴ ماه پس از دریافت مجوز عبور زمینی، طرح خود را اجرا کنند. پیش از این اپراتورها ۶ ماه زمان داشتند.

در مصوبه رگولاتوری تاکید شده است که دستگاه‌های اجرایی موظف هستند اجازه عبور زمینی را «یکباره و برای کل شهر مورد تقاضا» صادر کنند. همچنین مدت زمان بهره‌برداری از اجازه عبور زمینی برای دارنده پروانه «حداقل ۴۰ سال از تاریخ صدور مجوز» تعیین شده است.

وزارت ارتباطات براساس برنامه از پیش تعیین شده می‌خواست تا پایان دولت سیزدهم ۲۰ میلیون پوشش فیبر نوری در کشور ایجاد کند؛ اما با توجه به نیمه‌کاره ماندن این دولت و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ۸ تیر ماه سال جاری، تکمیل طرح FTTH به دولت آینده واگذار خواهد شد.

براساس آمار سایت iranfttx تاکنون کمتر از ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار خانوار تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفته‌اند.

منبع: پیوست

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید