درآمد ۹۳۲ میلیون تومانی تپسی پک در سال گذشته
به گزارش ریان، صورتهای مالی منتشر شدهی شرکت “نوآفرینان رادمان پارس”، که با نام تجاری “تپسیپک” شناخته میشود، نشان میدهد این شرکت در سال ۱۴۰۲ با تحویل بیش از ۱۷۷ هزار مرسوله به درآمد ۹۳۲ میلیون تومانی دست یافته است. علاوه بر این، تپسیپک در سال گذشته هزینه عملیاتی ۳.۸ میلیارد تومانی و زیان خالص ۳.۷ میلیارد تومانی داشته است. درآمد تپسیپک از دو منبع اصلی یعنی کمیسیون دریافتی و جریمه رانندگان و کاربران تأمین میشود. در دی ماه سال گذشته، فعالیت تپسیپک از شرکت تپسی جدا شد و نرمافزار آن به شرکت “نوآفرینان رادمان پارس” منتقل گردید. ارزشگذاری این […]
به گزارش ریان، صورتهای مالی منتشر شدهی شرکت “نوآفرینان رادمان پارس”، که با نام تجاری “تپسیپک” شناخته میشود، نشان میدهد این شرکت در سال ۱۴۰۲ با تحویل بیش از ۱۷۷ هزار مرسوله به درآمد ۹۳۲ میلیون تومانی دست یافته است.
علاوه بر این، تپسیپک در سال گذشته هزینه عملیاتی ۳.۸ میلیارد تومانی و زیان خالص ۳.۷ میلیارد تومانی داشته است.
درآمد تپسیپک از دو منبع اصلی یعنی کمیسیون دریافتی و جریمه رانندگان و کاربران تأمین میشود.
در دی ماه سال گذشته، فعالیت تپسیپک از شرکت تپسی جدا شد و نرمافزار آن به شرکت “نوآفرینان رادمان پارس” منتقل گردید. ارزشگذاری این اپلیکیشن توسط کارشناس رسمی دادگستری در مهر ۱۴۰۲، ۵.۵ میلیارد تومان اعلام شده است.
درباره تپسی پک
تپسیپک یکی از سرویسهای تپسی برای ارسال بسته است که خدماتی متفاوت از موتوپیک و اتوپیک ارائه میدهد. سفارشات تپسیپک به صورت زمانبندی شده دریافت و سپس با استفاده از الگوریتم هوش مصنوعی، مسیرهای نزدیکتر به یک سفیر اختصاص داده میشود. ارسال بستهها در این سرویس به صورت تجمیعی و با خودرو انجام میشود.
تپسی پک، تپسیپیک و باکسیت
بر اساس صورتهای مالی تپسی در سال مالی منتهی به 29 اسفند 1402 که در سامانه کدال منتشر شده، این شرکت در ازای تملک 28% از سهام شرکت شبکه هوشمند امید با نام تجاری باکسیت، به دنبال سرمایهگذاری در آن است. فعالیت باکسیت مشابه سرویس ارسال بسته تپسیپک است. در سرویس تپسیپک سفارشات به صورت زمانبندیشده دریافت و سپس با استفاده از الگوریتم هوش مصنوعی، مسیرهای نزدیکتر به یک سفیر اختصاص داده میشود.
دیدگاهتان را بنویسید