خدمات و سرویس‌های جدید تریگ آپ در راه است

تریگ آپ

به گزارش ریان، نشست خبری تریگ‌آپ با هدف معرفی خدمات و سرویس‌های جدید این شتابدهنده دوشنبه اول مردادماه برگزار شد. در این نشست، سیدحمیدرضا علوی، معاون سرمایه‌گذاری شناسا درباره چالش‌های تیم های استارتاپی در ایران گفت: بزرگترین مشکلی که  تیم ها با آن روبرو هستند جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران فرشته و وی‌سی‌ها است و یکی‌دیگر از این چالش ها شکل گیری تیمی با افراد باانگیزه و داشتن ایده‌ای خوب است. این شتابدهنده از سال گذشته  با شناسایی چالشها و به منظور پر کردن این خلاها به عنوان یک میکرووی‌سی پل سرمایه گذاری را تعریف کرد چراکه تریگ آپ خود را […]

به گزارش ریان، نشست خبری تریگ‌آپ با هدف معرفی خدمات و سرویس‌های جدید این شتابدهنده دوشنبه اول مردادماه برگزار شد.

در این نشست، سیدحمیدرضا علوی، معاون سرمایه‌گذاری شناسا درباره چالش‌های تیم های استارتاپی در ایران گفت: بزرگترین مشکلی که  تیم ها با آن روبرو هستند جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران فرشته و وی‌سی‌ها است و یکی‌دیگر از این چالش ها شکل گیری تیمی با افراد باانگیزه و داشتن ایده‌ای خوب است.

این شتابدهنده از سال گذشته  با شناسایی چالشها و به منظور پر کردن این خلاها به عنوان یک میکرووی‌سی پل سرمایه گذاری را تعریف کرد چراکه تریگ آپ خود را به خوبی برای رفع نیازهای تیمها در مرحله پسا شتابدهی تجهیز کرده است.

علوی یکی از مهم ترین نیازهای تیم های استارتاپی در مرحله شتابدهی را راهبری دانست و توضیح داد: با برنامه های مختلفی که در راستای تربیت راهبر تعریف کرده‌ایم امیدوارم این برنامه ها جوابگوی این نیاز باشد.

وی همچنین از انتشار یک سند سرمایه گذاری در آینده‌ای نزدیک برای اولین بار در ایران توسط یک وی سی خبر داد.

محمد صادق سبحانی مدیرعامل شتاب‌دهندۀ تریگ‌آپ نیز با اشاره به 10 سال فعالیت این شتاب‌دهنده گفت: 63 سرمایه‌گذاری و 13 خروجی موفق و تعامل با 2 هزار نفر، از جمله فعالیت‌های ده سالۀ این شتاب‌دهنده است.

مدیرعامل تریگ آپ بقای زیست بوم نوآوری را در گرو 2 عنصر اساسی استعداد و جریان مالی دانست و افزود: در بقای هر زیست بوم نوآوری این 2 عنصر نقش آفرینی اساسی دارند که تریگ‌آپ در هر دو حوزه سابقه قابل قبولی داشته است.

سبحانی در این نشست از اختصاص 150 میلیارد تومان برای سرمایه‌ گذاری به عنوان شتاب‌دهنده در سال 1403 خبر داد و توضیح داد: 60 درصد از این مبلغ در مدل جدید این شتاب‌دهنده به عنوان میکرو وی‌ سی استفاده خواهد شد. همچنین با همکاری نهادهای مختلف دانشگاهی، ترویج کارآفرینی فناورانه در دستور کار ماست.

اسکویی، مدیر سرمایه‌گذاری شتاب‌دهندۀ تریگ‌آپ در خصوص مدل جدید سرمایه‌ گذاری این مجموعه گفت: امروزه وی‌سی‌ها مایل به سرمایه‌گذاری در کسب و کارهای رشد یافته هستند و ریسک پذیری کمتری را می‌پذیرند. در زیست بوم جهانی برای رفع فاصله بین کسب و کارهایی که تازه از شتاب‌دهنده‌ها خارج شده اند و کسب و کارهای بلوغ یافته‌ای که جذابیت لازم برای وی‌سی‌ها را داشته باشند، مدل جدیدی با عنوان میکرو وی‌سی پیش بینی شده است.

وی اضافه کرد: در مدل سرمایه گذاری میکرو وی‌سی، مبلغ سرمایه‌گذاری نسبت به شتابدهنده ها بیشتر خواهد بود؛ البته ارزیابی‌های لازم برای سرمایه‌گذاری صورت خواهد گرفت.

اسکویی هدف نهایی این مجموعه را بالغ کردن تیم ها دانست و ادامه داد: تریگ‌آپ در سطح میکرو وی‌سی در نقش یک سرمایه‌گذار همراه ورود پیدا خواهد کرد، به این معنا که به عنوان یک همراه در بخش‌های مختلف راهبری و حمایت از کسب و کارها فعالیت می‌کند. که در نهایت بتواند کسب و کار را به سطح بلوغی برساند که برای سرمایه گذاری وی‌سی‌ها جذاب شود.

همچنین درباره ویژگی های واجد شرایط دریافت مبلغ حمایتی توضیح داد: وجود تیم کامل کسب و‌کار، ارائه محصول و سابقه فروش در بازار و مدل کسب و کار اعتبارسنجی شده از جمله ویژگی‌های کسب و کارهایی است که می‌توانند از این مدل استفاده کنند.

اسکویی در پایان هوش مصنوعی و هوشمند سازی صنایع، امنیت غذایی، فناوری های مالی، لجستیک و سلامت و بهینه سازی انرژی را اولویت‌های سرمایه‌گذاری تریگ‌آپ برشمرد و گفت: تلاش داریم تا با توسعه مدل میکرو وی‌ سی، حوزه‌ های دیگری را هم در سرمایه‌گذاری میکرو وی‌ سی جذب کنیم.

استارتاپ هایی که علاوه بر سرمایه نقدی، سرویس راهبری نیز نیاز دارند میتوانند برای بهره مندی از این سرویس ها طرح خود را از طریق وب سایت تریگ‌آپ به نشانی www.trigup.com ارسال نمایند.

 

 

 

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید