فروش ووچر ممنوع شد

ووچر

به گزارش ریان، شاپرک در نامه‌ای به مدیرعامل‌های شرکت‌های پرداخت‌یار اعلام کرد مبادلات ووچرها به‌دلیل به‌کارگیری آن‌ها به‌جای ابزار پرداخت در داخل کشور، خلاف قوانین است. این شرکت از پرداخت‌یارها خواسته است پس از «شناسایی فوری درگاه‌های پرداخت فعال در این حوزه» و با گذشت سه روز کاری، درصورتی‌که این درگاه‌ها فعالیتشان را متوقف نکردند، درگاهشان مسدود شود. شاپرک این دستورالعمل را به دستور بانک مرکزی و با استناد به بند ج ماده ۲ قانون پولی و بانکی کشور صادر کرده است که بر مبنای آن، «تعهد پرداخت هرگونه دین و یا بدهی فقط با پول رایج کشور انجام‌پذیر است، […]

به گزارش ریان، شاپرک در نامه‌ای به مدیرعامل‌های شرکت‌های پرداخت‌یار اعلام کرد مبادلات ووچرها به‌دلیل به‌کارگیری آن‌ها به‌جای ابزار پرداخت در داخل کشور، خلاف قوانین است. این شرکت از پرداخت‌یارها خواسته است پس از «شناسایی فوری درگاه‌های پرداخت فعال در این حوزه» و با گذشت سه روز کاری، درصورتی‌که این درگاه‌ها فعالیتشان را متوقف نکردند، درگاهشان مسدود شود.

شاپرک این دستورالعمل را به دستور بانک مرکزی و با استناد به بند ج ماده ۲ قانون پولی و بانکی کشور صادر کرده است که بر مبنای آن، «تعهد پرداخت هرگونه دین و یا بدهی فقط با پول رایج کشور انجام‌پذیر است، مگر آنکه با رعایت مقررات ارزی کشور ترتیب دیگری بین بدهکار و بستانکار مقرر شده باشد.»

به نظر می‌رسد اقدام شاپرک تلاشی برای مقابله با سایت‌های شرط‌‌بندی و قمار باشد. کاربران این سایت‌ها با خرید ووچر از سایت‌های واسطه، از آن‌ها در سایت‌های شرط‌‌بندی استفاده می‌کنند. بااین‌حال این ووچرها کاربردهای بسیار گسترده‌تری دارند و بسیاری از ایرانیان از آن‌ها برای دورزدن تحریم‌های بین‌المللی و دسترسی به خدمات موردنظرشان استفاده می‌کنند.

درحال‌حاضر کسب‌وکارهای متعددی ووچر و گیفت‌کارت سرویس‌های مختلف را می‌فروشند. به نظر می‌رسد با اجرای این دستورالعمل، کسب‌وکارهای ارائه‌کننده این خدمات نیز تحت‌تأثیر قرار می‌گیرند. از سوی دیگر، تجربه محدودیت‌های گذشته نشان می‌دهد سایت‌های شرط‌‌بندی و قمار بسیار آسان‌تر از کسب‌وکارهای داخلی راهکارهای جایگزین برای ادامه فعالیتشان پیدا می‌کنند.

منبع: دیجیاتو

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید