بررسی سلامت محصولات غذایی مشکوک به تقلب در بازار
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال با اشاره به تدوین پیشنویس «نقشه راه سلامت و تقلبات مواد غذایی»، گفت: برنامهریزی های لازم به منظور جمع آوری نمونههای خاص و مشکوک در سطح عرضه صورت گرفته است.
به گزارش خبرگزاری مهر، حسین رستگار اظهار کرد: در راستای طراحی یک نقشه کامل از راهکارهای کشف تقلبات و بررسی سلامت و حلیت غذا و ارائه نقشه برای سیاستگذاری در مراکز داخل و خارج سازمان و انجام آزمونهای سلامت و تقلبات غذایی در محصولات غذایی خاص و مشکوک در سطح عرضه با همکاری مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی کشور اقدام میشود.
وی از بررسی وضعیت حلیت فرآوردههای غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی، طبیعی، سنتی و مکمل در سطح عرضه یا PMS با آزمونهای تخصصی مولکولی خبر داد و گفت: به منظور ارزیابی وضعیت و بررسی حلیت کالاهای سلامت محور اعم از مواد اولیه و محصولات در سطح عرضه، طرح مشترک با ادارات کل سازمان غذا و دارو، معاونتهای غذا و داروی استانهای مرزی کشور و مناطق آزاد کشور به مرحله اجرا در آمده است.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به فعالیت انجام گرفته در این زمینه عنوان کرد: نمونه برداری از سطح عرضه، صنایع تولیدی، انبارها و گمرکات و انجام آزمونهای مولکولی در آزمایشگاه و تجزیه و تحلیل نتایج و دادههای آنالیز جهت تعیین حلیت فراوردهها در سطح کشور در حال انجام است.
دیدگاهتان را بنویسید