ضرورت نظارت بر تولید نان های حجیم با ارزش غذایی مناسب در واحد های صنفی
مشکلات نان های صنعتی و حجیم با حضور رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی بررسی شد.
به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر محمد اسماعیل مطلق در این جلسه با بیان اینکه ترویج تولید و مصرف نان های صنعتی یکی از اولویت ها در برنامه بهبود کیفیت و سلامت نان است، اظهار داشت: نان صنعتی با کسب مجوزهای بهداشتی به صورت بسته بندی شده و رعایت موازین بهداشتی تولید و در فروشگاه ها عرضه می شود.
وی گفت: با توجه به ذائقه و فرهنگ غذایی مردم نیاز به فرهنگسازی برای استفاده از نان هایی است که در کارخانه و به صورت بسته بندی شده تولید می شود و اقدامات آموزشی توسط همه واحد های مرتبط از جمله صدا و سیما و وزارت بهداشت برای ترویج مصرف نان های صنعتی علاوه بر نان های سنتی که به صورت تازه و گرم عرضه می شود، باید انجام شود.
رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی همچنین بر ضرورت نظارت بر تولید نان های حجیم در واحد های صنفی تاکید کرد و گفت: همه دستگاههای اجرایی ذیربط در سطح صنف و صنعت باید تلاش کنند که نان سالم تر و با ارزش غذایی بالاتر به مردم ارائه شود.
گفتنی است با توجه به پیگیری اجرایی نمودن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه و با هدف دسترسی جامعه به نان سالم و با کیفیت، این نشست با هدف ” بررسی مشکلات نان های صنعتی و حجیم” با حضور تمامی ذینقشان برگزار شد.
دیدگاهتان را بنویسید