قابل استفاده بودن نتایچ و پیشنهادات گزارش سفرهای بین المللی در برنامه های جامع وزارت بهداشت

دومین جلسه بحث و بررسی در خصوص ارائه گزارش سفرهای نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای شرکت در رویدادهای بین المللی جهت اطلاع و بهره‌ مندی ذینفعان از نتایج و دستاوردهای سفر، امروز (سه شنبه) 4 دی ماه سال جاری، با حضور نمایندگان معاونت های وزارت بهداشت در حوزه بین الملل برگزار شد.

جلسه نیکنام
به گزارش وبدا، در این جلسه دو موضوع ارائه گزارش سفر چهارمین کنفرانس جهانی وزرای بهداشت عضو سازمان جهانی بهداشت درباره مقاومت ضد میکروبی و بررسی سند ارائه شده در هفتاد و یکمین نشست کمیته منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در دوحه قطر با محوریت پرداختن به بار فزاینده تروما در منطقه مدیترانه شرقی، در دستور کار قرار گرفت.
دکتر محمد حسین نیک نام، دستیار ویژه وزیر و مدیر کل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت، گفت:  هدف از برگزاری این جلسات بهره مندی از گزارش سفر نمایندگان وزارت بهداشت و تصمیم گیری در خصوص استفاده از این نتایج، در برنامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
 دکتر همتی، کارشناس مرکز مدیریت بیماری های معاونت بهداشت ضمن ارائه گزارشی از  سفر ” چهارمین کنفرانس جهانی بهداشت درباره مقاومت ضد میکروبی در جده عربستان، گفت: هدف اصلی کنفرانس جستجوی ساز و کارهای عملیاتی مفاد قطعنامه اجلاس روسای جمهور کشورها در سازمان ملل متحد در زمینه مقاومت ضد میکروبی بود که در مجمع جهانی سازمان ملل متحد در سپتامبر ۲۰۲۴ به تصویب رسیده بود.
وی گفت: در این اجلاس محورهای استراتژیک مهار مقاومت میکروارگانیسم ها به داروهای ضد میکروبی مورد بحث قرار گرفت و در پایان اجلاس تعهدات کشورها و عزم جهانی برای مقابله با این پاندمی خاموش مورد تایید همه کشورهای حاضر قرار گرفت.
در ادامه این نشست دکتر کوروش اعتماد، رئیس مرکز غیر واگیر معاونت بهداشت، سند ارائه شده در هفتاد و یکمین نشست کمیته منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در دوحه قطر، با موضوع” پرداختن به بار فزاینده تروما در منطقه مدیترانه شرقی” را توضیح و راهکار اجرایی سازمان جهانی بهداشت برای مقابله با بحرانها و مصدومیت ها و مداخلات پیشنهادی کشورمان در خصوص سند مذکور در اجلاس منطقه ای را تبیین کرد.
 سپس، دکتر سلامتی، معاون مرکز تحقیقات ترما، بیمارستان سینا، تجربیات موفق دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص راه اندازی برنامه ثبت تروما، برنامه ثبت ملی ضایعات نخاعی، پروژه مرگهای قابل پیشگیری بدنبال تروما را ارائه داد و ایجاد مشارکت کشورهای عضو منطقه مدیترانه شرقی برای راه اندازی برنامه های ایمنی جاده ای، ثبت تروما و برنامه توانبخشی پس از حادثه و انجام مانورهای منطقه ای را پیشنهاد داد.
در پایان این نشست، نمایندگان حوزه های شرکت کننده ملاحظات خود را در خصوص گزارشات ارائه شده مطرح کرند.
linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید