زنان و مدیریت مادرانه، کلید حل ناترازیهای اجتماعی کشور
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور گفت: استفاده از تواناییهای زنان در مدیریت به کاهش موانع توسعه اجتماعی کمک میکند، و نگاه مادرانه زنان میتواند سرمایه اجتماعی را تقویت کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا بهروزآذر معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در مراسم گرامیداشت روز زن در وزارت کشور، بر اهمیت نقش زنان در مدیریتهای ارشد تاکید کرد.
وی با اشاره به انتصاب فرمانداران زن در دولت چهاردهم گفت: دولت چهاردهم اقداماتی تاریخی انجام داده است؛ از جمله انتصاب فرمانداران زن و همچنین استانداران اقوام مختلف، که نشاندهنده توجه به شایستگیهای زنان و اقوام در اداره کشور است.
بهروز آذر با تاکید بر ویژگیهای منحصر به فرد زنان در مدیریت افزود: زنان با ویژگیهایی نظیر اخلاق مراقبتی، تابآوری، و تصمیمگیریهای جامع میتوانند تصمیماتی بگیرند که عادلانهتر و منصفانهتر باشد و منافع عمومی را تأمین کند. این ویژگیها، ظرفیت مهمی برای ارتقای سرمایه اجتماعی کشور به شمار میآیند.
در ادامه، معاون رئیسجمهور در جمع کارگزاران وزارت کشور تأکید کرد که زنان و مردان بهعنوان دو بال پیشرفت ایران اسلامی، باید در تمامی عرصهها با فرصت برابر حضور یابند و اظهار کرد: استفاده از تواناییهای زنان در مدیریت نهتنها به کاهش موانع توسعه اجتماعی کمک میکند، بلکه تأثیرات مثبتی بر تصمیمگیریهای ملی و ارتقای کیفیت زندگی جامعه دارد. زنان با نگاه مادرانهای که دارند، میتوانند سرمایه اجتماعی را تقویت کنند و در تصمیمگیریها اثرگذار باشند. امروز نه تنها باید از شایستگیهای زنان دفاع کنیم، بلکه باید ویژگیهای منحصر به فرد آنها مانند مهارت تابآوری، همدلی، و اخلاق مراقبتی را به رسمیت بشناسیم و تقویت کنیم.
وی با اشاره به نقش زنان در کاهش ناترازیهای اجتماعی کشور بیان کرد: سرمایه اجتماعی، حلقه گمشدهای است که باید با استفاده از توانایی زنان احیا شود. هر تصمیم مدیریتی که گرفته میشود باید تمام زنان ایران را در نظر بگیرد و آرامش و اطمینان خاطر را برای آنان به ارمغان بیاورد و احساس کنند که ایران برای همه ایرانیان است.
دیدگاهتان را بنویسید