حالِ بازارِ تجهیزات الکترونیکی و حفاظتیِ تهران خراب است/ تنها سودِ شرایط بد اقتصادی بیشتر شدن فروشِ دزدگیر بوده!
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| بازارِ تجهیزات الکترونیکی و حفاظتیِ تهران از شرایط نامساعدی برخوردار است؛ سطح فروش پایین است و هزینه های سنگینِ زندگی، دیگر جایی برای این قسم کالاها در سبدهای خرید شهروندان باقی نگذاشته؛ در میان نکته قابل تامل از نگاهِ ناصر شعبانی، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتیِ تهران اختصاص میزان اندک فروش به اجبار اداره اماکن در برخی موارد برای اعطای جواز و دزدگیر به منظور افزایش میزان سرقت در جامعه مربوط می شود!
بازار این صنف در پایتخت، نامساعد است و وضعیت اقتصادی به گونه ای پیش رفته تا به گفته رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتیِ تهران، کالاهای تولیدکنندگان و تعمیرکارانِ تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی هم مانند بسیاری صنوف دیگر در سبدهای خرید شهروندان جایی نداشته باشند.
ناصر شعبانی به این نکته هم اشاره می کند که آن بخش ناچیز از فروش هم به اجبار اداره اماکن به عنوان شرطی برای دریافت جواز مربوط می شود و به طور کلی بسیاری از این واحدهای صنفی به ویژه تولیدکننده ها با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته و شرایط بسیار بدی را می گذرانند.
با این حال و در شرایطی که بازار فروش ندارد به گفته رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتیِ تهران چاره ای هم جز ادامه دادن برای واحدهای صنفی باقی نمانده چراکه کسی که سالیان طولانی در این حرفه مشغول به فعالیت بوده، نمی تواند به همین راحتی تغییر صنف دهد.
شعبانی در کنار بحث قانونمندشدن جوازها به پاره ای از مشکلاتی که سایت دریافت مجوزها برای کاربران و اعضای اتحادیه ایجاد کرده، اشاره می کند. نکته قابل ملاحظه ای که از او سوال می شود این است که در شرایط اقتصادی فعلی که او هم به آن اشاره داشته و از عوامل کاهش فروش می داند، یکی از آسیب های اجتماعی یعنی سرقت هم افزایش پیدا می کند، و متعاقبا باید استفاده از سیستم های حفاظتی افزایش پیدا کند.
رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتیِ تهران در این زمینه با اشاره به اینکه صنف او رسته های زیادی دارد، توضیح می دهد که در بحث سیستم های حفاظتی، فروشِ دزدگیر خیلی بیشتر از دوربین است؛ به گفته او دزدگیر جزو رسته هایی بود که به تدریج رو به فراموشی می رفت اما در حال حاضر از ۱۰۰ فروش، ۸۰ عدد آن دزدگیر است و این بحث آسیب شناسانه ای است که نباید از دید مسئولان مغفول بماند.
دیدگاهتان را بنویسید