ایستاده در نقطه ای از تاریخ اصناف برای ایجاد تحولی عظیم در فرش دستباف

پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| به همتِ اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگانِ فرش دستباف تهران، انجمن صنفی کارفرمایی، تامین کنندگان و خدمات دهندگان تولید و فروشِ فرش دستبافِ استان تهران، تشکیل شد. مسعود سپهرزاد، رئیس اتحادیه مربوطه که به ریاست این تشکل صنفی برگزیده شده، تشریح کرده که چطور این انجمن با زدنِ پلی میان کارگر و کارفرما تضمین کننده حقوق هر دوی آن ها و تسهیل کننده مشکلات این صنف خواهد بود؛ ؛ انجمن او هم اکنون در نطقه ای از تاریخ اصناف ایستاده که می تواند گام مثبت و موثری در راستای این صنعتِ حساس و بی بدیل ایران بردارد.

به طور کلی، اتحادیه های تولیدی و توزیعی اگر بتوانند در راستای وظایف قانونی و صنفی خود در خدمت رسانی به اعضایشان، فعالیت هایی نظیر ایجاد کارگروه های مرتبط با مشاغل خود در لیست برنامه های کاری قرار دهند، قدم مثبتی برای صنف خود برداشته اند.

اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان فرش دستبافت تهران به لحاظ پیشینه و قدمت خود، تلاش کرده تا بتواند تشکلی از تولید تا مصرف فرش، ایجاد کند. مسعود سپهرزاد، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان فرش دستبافِ تهران و رئیس انجمن صنفی کارفرمایی، تامین کنندگان و خدمات دهندگان تولید و فروشِ فرش دستبافت استان تهران، توضیح می دهند که با همراهی سازمان تامین اجتماعی و وزارت صمت این انجمن توسط اتحادیه تشکیل شده است.

صدای صنف را در شرایط محدودکننده امروز به گوش مسئولان می رسانیم

در انتخابات استان تهران که هفته گذشته در اتحادیه فرش دستبافت صورت گرفت، مسعود سپهرزاد به عنوان رئیس انجمن صنفی کارفرمایی، تامین کنندگان و خدمات دهندگان تولید و فروش فرش دستبافت استان تهران برگزیده شد. اتفاقی مثبت و قدم موثری که می تواند صدای تولیدکننده و خدمات دهنده را در شرایط محدودکننده امروز به گوش مسئولان ذی ربط برساند.

به گفته رئیس انجمن صنفی کارفرمایی، تامین کنندگان و خدمات دهندگان تولید و فروش فرش دستبافت استان تهران، تشکل ها و انجمن ها می توانند خواسته های صنفی را از مسیر بهتری به متولیان امر برسانند.

پلی میان کارگر و کارفرما و رسیدگی به حقوق هر دو طرف با انجمن

به استناد ماده ۱۳۱ قانون کار جمهوری اسلامی ایران در اجرای آیین نامه انجمن های صنفی و کانون های مربوط به منظور حذف حقوق و منافع مشروع و قانونی و بهبود وضع اقتصادی کارفرمایان که خود متضمن حفظ منافع جامعه نیز هستند، این انجمن صنفی کارفرمایی تشکیل شده است.

مسعود سپهرزاد، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان فرش دستبافت تهران و رئیس انجمن صنفی کارفرمایی، تامین کنندگان و خدمات دهندگان تولید و فروش فرش دستبافت استان تهران با تاکید بر اینکه رسیدگی به وظایف و حقوق کارفرما تضمین کننده حق و حقوق کارگر است، به مشکلات امرزوه کارفرمایان برای کار تولید اشاره کرده و می افزاید که از طریق این انجمن می توانیم کمک شایانی به آن ها کرده و با یک تیر دو نشان بزنیم؛ این انجمن می تواند پلی میان هر دو طرف باشد به این معنا که هم حقوق کارفرما حفظ و هم از حقوق کارگران دفاع می شود.

 

در گوشه ای از اساسنامه این انجمن آمده است که وظایف و اختیارات انجمن صنفی که به شکل هیات مدیره، خواهد بود بر «کوشش در جهت استیفای حقوق و خواست های مشروع و قانونی اعضا از طریق ایجاد زمینه های مساعد به منظور نیل به اهداف انجمن، جمع آوری اطلاعات و بررسی و تحقیق در رابطه با مشکلات و شناخت نیازها و اولویت ها، برنامه ریزی برای تامین نیازهای صنفی، آموزشی، توسعه و گسترش فعالیت ها، کوشش در ارتقا بهره وری منابع و ظرفیت تولید، انتقال نوآوری تکنولوژی، سعی در بهبود کیفیت تولید با بررسی شناخت و استقرار روش های نوین کنترل کیفیت»، تاکید شده است.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان فرش دستبافت تهران، توضیح داده است که «با هیات مدیره ای که شروع به کار کرده ایم، در آینده ای نه چندان دور شروع به عضوگیری  در تهران و بعدتر در سراسر کشورخواهیم کرد و هرچه این ارتباط گسترده تر باشد بیشتر به مشکلات آن ها پی خواهیم برد و با هموارکردن راه حل آن ها به نتیجه مورد نظر دست خواهیم یافت.»

به نظر می رسد هم اکنون اتحادیه در نطقه ای از تاریخ اصناف ایستاده که می تواند و این ظرفیت را خواهد داشت که مشکلات را مرتفع کند.

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید