اتحادیه ها در اتاق برای صیانت از حقوق اعضاء و دفاع از کیانِ خود هم نظر شدند

پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| شانزدهمین اجلاس ماهانه اتاق اصناف تهران به ریاست حمیدرضا رستگار، رئیس این سازمان مردم نهاد در کنار اعضای هیات رئیسه و با حضور حداکثریِ روسای اتحادیه های صنفی تهران برگزار شد. بررسی موضوعات صنفی و چاش های اتحادیه ها، تحلیل شرایط روز و موضوعات و حواشی که با غرض ورزی های کینه جویان، صنوف و اتحادیه ها را از رسالت خود دور می کنند همچنین وضعیت بودجه و بحث مهم آموزش از نقاط عطف این اجلاس بودند.

امروز دوشنبه، ۲۴ دی ماه ۱۴۰۳، شانزدهمین اجلاس ماهانه اتاق اصناف تهران به ریاست حمیدرضا رستگار، رئیس این سازمان مردم نهاد و با حضور اعضای هیات رئیسه؛ احمد ابوالحسنی، محمدرضا فرجی، اسماعیل کاظمی، حسین علی اکبری و روسای اتحادیه های صنفی تهران در سالن اجلاس این اتاق، برگزار شد.

موضوع این اجلاس هم نظیر سایر اجلاس های اتاق اصناف تهران، بررسی موضوعات صنفی و چاش های اتحادیه ها، تحلیل شرایط روز و موضوعات و حواشی که با غرض ورزی های معاندان، صنوف و اتحادیه ها را از رسالت خود دور می کنند همچنین وضعیت بودجه و بحث مهم آموزش از نقاط عطف این اجلاس بودند که توسط حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران طرح شدند.

در این اجلاس سخنرانان پیش از دستور به ترتیب، مهدی حیدری، مهدی باقرپور، محمدرضا رمضان، ناصر شعبانی و جلیل غفاری رهبر، بودند که ضمن آسیب شناسی مسائل معتنابه اتحادیه های خود در ارتباط با سایر صنوف و اتحادیه ها، راهکارها و پیشنهاداتی ارائه دادند. تکلیف اجتماعی و فرهنگی صنوف و اتحادیه ها، افزایش ارتباطات و طراحی پلتفرم هایی که در تعدد سامانه های محدودکننده اصناف،  بتوانند استقلال اتحادیه ها را حفظ کنند از دیگر موارد مطروحه در اجلاس بود.

معضلی که این روزها انجمن های صنفی برای اتحادیه ها و صنوف ایجاد کرده اند از دیگر مسائلی بود که مورد توجه قرارگرفت؛ انجمن هایی که دستشان در هزینه کرد باز بوده و به هیچ مرجعی هم پاسخگو نیستند.

در شانزدهمین اجلاس ماهانه اتاق اصناف تهران بر لزوم وحدت و همدلی اصناف و دوری از چالش هایی که ممکن است اتحادیه ها را ز هم دور کند هم مورد تاکید ویژه قرارگرفت. در پایان اجلاس و پیش از جمع بندیِ موارد مطروحه توسط رئیس اتاق اصناف تهران، پیشنهاد الحاق چند رسته به اتحادیه های مربوطه توسط روسای اتحادیه ها مورد رای گیری قرارگرفت.

گفتنی ست در ابتدای این اجلاس، مصطفی حیدری، معاونت امور اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر در خصوص تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر سخنانی را مطرح کرد؛ ترویج معروفات، رفع منکرات متعدد اقتصادی و گره ها و چالش های موجود از این طریق از وظایف این شوراها هستند.

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید