مددکاران شماره نظام پزشکی ندارند

رئیس اداره مددکاری وزارت بهداشت گفت: مددکاران همچنان شماره نظام پزشکی و شماره پروانه نداشته و برای کارهای حقوقی به مشکل می‌خوردند.

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز سی و نهمین بزرگداشت روز ملی مددکاری اجتماعی در نظام سلامت برگزار شد.

سید محمد حسین جوادی رئیس اداره مددکاری وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در این مراسم گفت: در بیمارستان‌های نظام سلامت ۱۲۰۶ مددکار داریم. ۹۷ گروه هدف مددکاران اجتماعی در بیمارستان‌ها وجود دارد و برنامه‌ریزی و مداخله برای هرکدام به صورت جداگانه و متناسب با نیازهای گروه هدف خدماتشان را ارائه دهند.

وی ادامه داد: پروتکل جامع خدمات مددکاری اجتماعی برای گروه‌های آسیب‌پذیر اجتماعی برای مددکاران تعریف شده است که متناسب با نیازهای جامعه این پروتکل‌ها برنامه‌ریزی می‌شوند. در نظام سلامت موضوعی که مهم است، استانداردهای خدمتی با توجه به دستورالعمل وزارت بهداشت است که خدمات تعاملی پیچیده، مشاوره آموزشی و ارزیابی اجتماعی خانوادگی از جمله استانداردهای رسمی وزارت بهداشت از که به تمام بیمارستان‌های کشور ابلاغ شده است.

رئیس اداره مددکاری وزارت بهداشت و درمان و آموزش اذعان کرد: یکی از فعالیت‌های کمک کننده این است که از سال ۱۳۹۳ طرح مددکاران اجتماعی مصوب شده و مددکاران نیز مانند سایر بخش‌های پزشکی باید طرح مربوط به رشته خودشان را بگذرانند. مددکاران ما در حوزه بهره‌وری و سختی کار نظام سلامت مصوب کرده که مددکاران نیز از امتیازات لازم برخوردار شوند.

جوادی مطرح کرد: تلاش ما این است که نیروی انسانی مددکاری را افزایش دهیم، در سال ۱۴۰۰ به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ۹ مددکار وجود دارد و ما امسال سعی داریم به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ۱۲ مددکار داشته باشیم‌. نظام سلامت هنوز در حوزه اجتماعی نگاه جامع را نداشته و یکی دیگر از مشکلات جدی این است که همکاران مددکار ما شماره نظام پزشکی و شماره پروانه مددکاری ندارند و در بحث حقوقی دچار مشکل هستند، ما در تلاشیم تا این چالش‌ها را نیز رفع کنیم.

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید