مفاهیم قرآنی و ارزشهای عترت باید به شیوهای جذاب و کاربردی به زندگی مردم نزدیک شود
رییس فرهنگستان علوم پزشکی ایران گفت: مفاهیم قرآنی و ارزشهای عترت به شیوهای جذاب و کاربردی به زندگی مردم نزدیک شود تا اسلام و مبانی آن تأثیر عمیقتری بر سبک زندگی جامعه داشته باشند.
به گزارش وبدا، دکتر سید علیرضا مرندی در نشست خبری دوازدهمین کنگره بین المللی قرآن، عترت و سلامت بر نقش عدالت و ارزشهای اسلامی در تحول نظام سلامت تاکید کرد و خواستار تقویت آموزش و تربیت نیروی متخصص برای ارتقای سلامت جامعه شد.
دکترمرندی ادامه داد: در راستای خدمت به اسلام و نظام اسلامی، همواره تلاش شده است که سلامت جسمی، روانی و معنوی جامعه در اولویت قرار گیرد. یکی از مهمترین مباحث، تقویت نظام سلامت و آموزش گسترده در این حوزه است و باید با بهرهگیری از نیروی انسانی متخصص و فوقتخصصی، آموزشهای لازم به مردم و بیماران ارائه و ارزشهای انسانی در دانشگاهها و جامعه تقویت شود.
رییس فرهنگستان علوم پزشکی ایران با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی طی سالها مطالعات گسترده، همواره بر عدالت در حوزه سلامت تاکید داشتهاند، افزود: این عدالت باید در همه ابعاد زندگی مردم، از جمله سلامت روانی و معنوی، بازتاب پیدا کند.
وی تاکید کرد: نگرانیهایی وجود دارد که پس از ۴۰ سال از تأسیس نظام جمهوری اسلامی، برخی از جنبههای سلامت مرندی معنوی و روانی به اندازه کافی مورد توجه قرار نگرفته در حالیکه کشور ما به عنوان یک کشور اسلامی باید الگویی روشن از سلامت همهجانبه ارائه دهد و برخی از روحانیون و اندیشمندان نیز بر این نکته تاکید داشتهاند که لازم است نظریهپردازیها و برنامهریزیهای نظاممندتری در این زمینه صورت گیرد.
دکتر مرندی ایجاد آگاهی بیشتر بین پدران و مادران درباره تربیت فرزندان و انتخاب همسر را دارای نقش مهمی در شکلگیری خانوادههایی سالم و بادوام دانست و گفت: در این مسیر، استفاده از ابزارهای مجازی و روشهای نوین آموزشی میتواند گام مهمی برای دسترسی آسانتر و تأثیرگذاری بیشتر باشد.
رییس فرهنگستان علوم پزشکی ایران در پایان اذعان داشت: امید است که با برنامهریزیهای دقیق و تمرکز بر ارزشهای اسلامی، سلامت روانی، جسمی و معنوی جامعه به بهترین شکل ممکن تأمین شود و جامعه اسلامی الگویی برای سایر جوامع باشد.
کنگره قرآن و سلامت، فرصتی برای پیوند دانش پزشکی و آموزههای قرآنی
دکتر نیکنام، رییس گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی، دوازدهمین کنگره بینالمللی قرآن و سلامت را فرصتی برای پیوند علم پزشکی با تعالیم قرآنی دانست و گفت: این همایش که دومین دوره آن بهصورت بینالمللی برگزار میشود، میزبان تعدادی از سخنرانان برجسته داخلی و خارجی خواهد بود. محل برگزاری این رویداد دانشگاه تهران است.
وی ادامه داد: در این همایش که هر ساله با محوریت سلامت و با تأکید بر آموزههای قرآنی برپا میشود، تلاش بر این است که پیوند میان قرآن، عترت و سلامت به شکلی علمی و کاربردی مورد بررسی قرار گیرد.
دیدگاهتان را بنویسید