افزایش نرخ ارز هنوز تاثیری در بازار خودرو نداشته است/ خروج آرام بازار خودرو از رکود

اسد کرمی، رئیس اتحادیه صنف نمایشگاه‎داران و فروشندگان خودرو تهران با بیان اینکه مراجعه مردم به بازار خودرو برای خرید آن آغاز شده است، به این نکته اشاره کرد که افزایش نرخ ارز در هفته‌های اخیر هنوز تاثیری در بازار خودرو نداشته است و نتوانسته بازار را به اصطلاح تکان دهد.

بازار خرید و فروش خودرو که از چندین ماه گذشته در رکود شدید قرار گرفته بود، با نزدیک شدن به هفته‌های پایانی سال و سفرهای نوروزی هموطنان به تحرک افتاده است به طوری که خریداران و مصرف کنندگان وارد بازار شده‌اند.
امسال نیز مانند سال‌های گذشته با نزدیک شدن به عید نوروز، شاهد افزایش تقاضا در بازار خودرو هستیم؛ هر چند سایه رکود تورمی بر بازار سایه‌انداخته اما پیش‌بینی کارشناسان حاکی از بهبود بازار خودرو در روزهای آینده است.
در کنار افزایش تقاضا و میل به خرید خودرو که بازار را به تحرک وا می‌دارد، تغییر نرخ ارز و تحولات بین‌المللی نیز بر این بازار مصرف تاثیر گذار است به طوری که فعالان بازار خودرو انتظار دارند با افزایش قیمت ارز در بازار غیررسمی، استقبال مردم از خودروهای داخلی نیز بیشتر باشد هرچند این افزایش تقاضا تدریجی خواهد بود.

بازار خودرو در هفته‌های منتهی به ایام نوروز داغ می‌شود

اسد کرمی، رئیس اتحادیه صنف نمایشگاه‎داران و فروشندگان خودرو تهران در پیش‌بینی بازار خودرو گفت: با نزدیک شدن به عید نوروز اکنون شاهد افزایش حضور مشتری و خریداران در بازار خودرو هستیم.

وی افزود: بازار خودرو به آرامی از رکود خارج می‌شود و تجربه چندین ساله نشان داده است که تا عید نوروز بازار خودرو بهبود پیدا می‌کند زیرا بخشی از خریداران به دنبال تعویض خودرو هستند و برخی هم می‌خواهند خودرویی برای خانواده دست و پا کنند.
رئیس اتحادیه صنف نمایشگاه‎داران و فروشندگان خودرو تهران با بیان اینکه مراجعه مردم به بازار خودرو برای خرید آن آغاز شده است، به این نکته اشاره کرد که افزایش نرخ ارز در هفته‌های اخیر هنوز تاثیری در بازار خودرو نداشته است و نتوانسته بازار را به اصطلاح تکان دهد.

خروج آرام بازار خودرو از رکود

کرمی با بیان اینکه گرایش مردم بیشتر به خودروهای شرکتی است تا خرید از بازار آزاد، افزود: قیمت کارخانه‌ای خودروها فاصله زیادی نسبت به خودروهای بازار آزاد قرار دارد.
وی با اشاره قیمت بالای خودروهای وارداتی گفت: قیمت خودروهای وارداتی به خاطر آپشن و کیفیت بالاتر، بالاتر از توان خرید عامه مردم است و از این رو بیشتر تمایل و تقاضا برای خرید به سمت خودروهای داخلی است.
وی این نکته را بیان کرد که برخی از مدل‌های خودروهای وارداتی مانند فولکس از زمان ورود به کشورمان تا کنون، افزایش قیمت بالایی داشته است.

رئیس اتحادیه صنف نمایشگاه‎داران و فروشندگان خودرو تهران تاکید کرد: با افزایش تقاضا برای خرید در بازار انتظار می‌رود ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش قیمت در خودروهای داخلی رقم بخورد.
کرمی با بیان اینکه ترمز قیمت خودروهای مونتاژی کشیده شده است، گفت: از آنجایی که مردم رغبتی به خودروهای مونتاژی ندارند و تنها بعضی از مدل‌ها مانند هایما و جک طرفدارهای زیادی دارند، شاهد ثابت ماندن و حتی ارزان شدن قیمت خودروهای مونتاژی هستیم.

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید