پایان طرح تشدید نظارتهای بهداشتی نیمه شعبان با 1640 نظارت بهداشتی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به حضور جمع کثیری از زائرین سراسر کشور در شهر مقدس قم در ایام نیمه شعبان گفت: با پایان طرح تشدید نظارتهای بهداشتی نیمه شعبان، یک هزار و 571 مورد نظارت بهداشتی در قم انجام شد.
.jpeg)
به گزارش وبدا، دکتر سیامک محبی با بیان این مطلب، اظهار داشت: با توجه به اهمیت طرح تشدید نظارتهای بهداشتی و در جهت خفظ سلامت زائرین و مجاورین کریمه اهل بیت(س) و مسجد مقدس جمکران، مرکز بهداشت با استقرار 30 تیم نظارتی بهداشت محیط، 2 تیم بیماریها و 12 تیم مشاوره جوانی جمعیت از 5 شنبه 25 اسفند ماه تا پایان روز نیمه شعبان در سطح استان به ویژه در حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران به صورت شبانه روزی مشغول فعالیت بودند.
وی با قدردانی از سازمان های مشارکت کننده در،طرح تشدید نظارتهای بهداشتی گفت: در این 2 روز تعداد 1640 بازرسی بهداشتی انجام شد که 512 مورد آن از مواکب و ایستگاه های صلواتی به ویژه در بلوار پیامبر اعظم، مسجد مقدس جمکران و حرم مطهر صورت پذیرفته و 70 مورد نیز به صورت مشترک با سازمان های نظارتی از جمله صنعت معدن و تجارت، میراث فرهنگی، تعزیرات و نمایندگان ستاد مردمی مواکب صورت انجام شد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: در این نظارت ها جهت کنترل سلامت آب و مواد غذایی مصرفی، 1128 مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی و نیز 301 مورد کلرسنجی ، 54 مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و مواد غذایی و کلرزنی 7 هزار متر مکعب آب توسط کارشناسان مرکز بهداشت انجام شد.
رییس مرکز بهداشت استان قم با تاکید بر نقش افراد جامعه در گزارش تخلفات بهداشتی گفت: در بازه زمانی 5 شنبه تا جمعه، 27 مورد شکایت تخلف بهداشتی مورد پیگیری و رسیدگی قرار گرفت که منجر به پلمب یک امکنه، جمع آوری و توقیف 1341 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف از سطح عرضه در طی نظارتها و صدور 40 اخطاریه بهداشتی شد.
دیدگاهتان را بنویسید