آنچه بر سر زودفود آمد

زودفود

چندی پیش، پستی در رسانه شنبه منتشر شد که استارتاپ های شکست خورده ایرانی مثل بامیلو و… را معرفی میکرد. در کنار این استارتاپ ها، اسم زودفود نیز به چشم میخورد که با واکنش شدید فاندر این استارتاپ، کیارش عباس زاده مواجه شد. اگرچه این پست توسط شنبه پاک شد، اما باید گفت که زودفود شکست نخورد، بلکه توسط گروه اسنپ خریداری شد و تا به امروز با شکست رقبایی چون چیلیوری، ریحون، چنگال و… مشغول فعالیت است. این استارتاپ تا قبل از تاسیس تپسی فود (افود سابق) انحصار بازار سفارش اینترنتی غذا را عهده دار بود. کیارش عباس زاده، […]

چندی پیش، پستی در رسانه شنبه منتشر شد که استارتاپ های شکست خورده ایرانی مثل بامیلو و… را معرفی میکرد. در کنار این استارتاپ ها، اسم زودفود نیز به چشم میخورد که با واکنش شدید فاندر این استارتاپ، کیارش عباس زاده مواجه شد.

اگرچه این پست توسط شنبه پاک شد، اما باید گفت که زودفود شکست نخورد، بلکه توسط گروه اسنپ خریداری شد و تا به امروز با شکست رقبایی چون چیلیوری، ریحون، چنگال و… مشغول فعالیت است. این استارتاپ تا قبل از تاسیس تپسی فود (افود سابق) انحصار بازار سفارش اینترنتی غذا را عهده دار بود.

کیارش عباس زاده، موسس استارتاپ زودفود، فروردین ماه سال 88 شروع به بنچ مارک این کسب و کار در کشور انگلستان کرده بود و در مهرماه همان سال که به ایران برگشته بود این برند به طور رسمی و به صورت سهامی خاص به ثبت رسید و مشغول کار شد.

در این میان عباس زاده به همراه شرکای خود این کسب و کار را توسعه دادند. این برند اولین برند سفارش غذا به صورت آنلاین در کشور بود و مدتی بعد از زودفود برندهایی مثل to home و فودبیار به عنوان رقبای زودفود مشغول فعالیت شدند و کمی بعد شکست خوردند. عباس زاده که در این مدت سمت مدیرعاملی را برعهده نداشت، وظیفه داشت تا برای این استارتاپ سرمایه گذار پیدا کند و جذب سرمایه داشته باشند.

آن زمان شرکتی به نام گروه اینترنتی ایران متشکل از راکت اینترنت آلمان و MTN افریقای جنوبی (پارتنر MTN ایرانسل) مالک استارتاپهایی همچون تاکسی یاب(اسنپ فعلی)، بامیلو، بدو فود و… بود که پیشنهاد خرید زودفود را به این مجموعه آورد.

عباس زاده اما مخالف این فروش بود و به دنبال سرمایه گذاران داخلی و خارجی بود و مذاکرات خود را تا جای خوبی با آن ها پیش برده بود، تا اینکه روزی به دفتر آمد و دید یکی از شرکا تمرین تقلید امضای وی را کرده است.

زودفود با جعل امضای کیارش عباس زاده و پدرش به گروه اینترنتی ایران واگذار شده بود و آن زمان با تغییر لوگو و نام پروسه شکایت را سخت و سخت تر کرده بود.

این اتفاق که در سال 1393 رخ داد، شکایت عباس زاده را به دنبال داشت. 8 اسفندماه 94 اولین حکم زندان برای دو تن از شرکای عباس زاده صادر شد و 18 دی ماه 98 هر دو این احکام تایید شد. درست در روزهایی که عباس زاده پدر خئد را نیز در پی بیماری از دست داد و اجرای حکم به فروردین 99 رسید.

زودفود یک استارتاپ شکست خورده نیست، بلکه استارتاپی است که با کلاهبرداری فروخته شد و تغییر نام داد.

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید