کباب و غذاهای سنتی با قیمت غیرمنطقی پایین چیزی جز «سمفروشی» نیست
حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی و حلیم و آشپز تهران هشدار داد: کباب کوبیده زیر 100 هزار تومان نهتنها کیفیت لازم را ندارد، بلکه میتواند به دلیل استفاده از مواد اولیه نامرغوب، خطری جدی برای سلامت باشد؛ از خرید از واحدهای غیرمجاز اجتناب کنید.
رئیس اتحادیه صنف کبابی و حلیم و آشپز تهران درباره شرایط صنف کباب و غذای سنتی در سال گذشته گفت: مشکلات اقتصادی کشور، افزایش قیمت مواد اولیه، حاملهای انرژی و نیروی انسانی، همگی باعث شدهاند قیمت تمامشده غذا در واحدهای صنفی افزایش یابد. این افزایش قیمتها در کنار کاهش تقاضای مردم، باعث آسیب جدی به بسیاری از واحدهای صنفی در سال گذشته شده است.
خطر کبابهای ارزان؛ سلامت در معرض تهدید
محمدی درباره قیمت پایین برخی از کبابیها هشدار داد: عرضه غذا با قیمت غیرمنطقی پایین خصوصاً در حوزه کباب و غذاهای سنتی، چیزی جز «سمفروشی» به معنای واقعی کلمه نیست. با توجه به افزایش بیماریهایی مثل سرطان، استفاده از مواد اولیه غیرکیفی و اسانسهای تقلبی مثل اسانس زعفران در غذاهای ارزانقیمت، قطعاً سلامت مردم را به شدت تهدید میکند. او از شهروندان خواست تنها از کبابیها و رستورانهای دارای پروانه کسب و مجوز بهداشت خرید کنند و اکیداً از خرید غذاهای خیابانی و از دستفروشان خودداری کنند.
کباب کوبیده کمتر از ۱۰۰ هزار تومان؛ نشانه «سم فروشی»
رئیس اتحادیه صنف کبابی و حلیم و آشپز تهران در خصوص قیمت منطقی برای یک سیخ کباب کوبیده گفت: به دلیل نوسانات بازار و تنوع در کیفیت مواد اولیه، تعیین قیمت واحد برای همه دشوار است؛ اما یک سیخ کباب کوبیده با کیفیت مناسب نمیتواند کمتر از ۱۰۰ هزار تومان باشد. هر قیمتی زیر این میزان، قطعاً نشاندهنده استفاده از مواد نامرغوب است که عوارض جدی برای سلامت جامعه به دنبال خواهد داشت.
دیدگاهتان را بنویسید