نظارت گسترده بازرسان بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی و ماه رمضان ۱۴۰۴

طرح سلامت نوروزی و ماه رمضان

مهندس فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از اجرای بازرسی‌های گسترده بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی و ماه رمضان ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش وبدا، مهندس محسن فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعلام کرد: از تاریخ ۱۱ تا ۱۷ اسفند ۱۴۰۳، بازرسان بهداشت محیط به‌صورت فعال وضعیت بهداشتی مراکز اقامتی، اماکن بین‌راهی، پایانه‌های مسافربری، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را بررسی کردند. در این مدت، ۳۰۵,۷۲۱ مورد بازرسی و ۱۷۶,۸۰۴ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی انجام شد.

به گفته مهندس فرهادی، روزانه ۲۰۱۰ بازرس در قالب ۱۱۱۳ اکیپ نظارتی بر بهداشت محیط و مواد غذایی نظارت داشتند. در این بازه زمانی، ۲۲۷,۸۳۱ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۷۷,۸۹۰ مورد از اماکن عمومی انجام شد. همچنین، ۳۶۵۱ واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی و ۱۰۰۶ واحد تعطیل شدند.

علاوه بر این، ۲۹۷۸ مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی مشکوک انجام شد و ۲۷۶,۲۴۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم گردید. بازرسان همچنین با تجهیزات پرتابل، ۲۹۹,۵۶۳ مورد سنجش بهداشتی را به اجرا درآوردند.

وی گفت: این طرح سلامت نوروزی و ماه رمضان در راستای تأمین سلامت عمومی و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان انجام شده است.

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید