تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| محمدرضا معروف خانی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتیِ تهران، می گوید تولید کننده های این صنف با وجود موانع و چالش ها، تمام توان خود در راستای خدمت رسانی به مردم در ایام شب عید و ماه مبارک رمضان به کار بسته اند تا سبد غذایی خانوارها در این ایام خالی از محصولات گوشتی نباشد. محصولاتی که حالا دیگر، مایحتاج اصلی سبد غذایی مردم را شکل داده اند. او پیشاپیش سال نو را به شهروندان تبریک گفته و اظهار امیدواری کرده سالی پر از آرامش و سلامتی پیش رو داشته باشند.
این روزها شهروندان و مشتریان واحدهای صنفیِ فروشندگان محصولات گوشتیِ تهران(همبرگر، سوسی و کالباس) از گرانی این فرآورده ها صحبت میکنند؛ از محمدرضا معروف خانی، رئیس اتحادیه این صنف پرسیده ایم که آیا در ماهها یا روزهای اخیر افزایش قیمتی رخ داده و اگر بله به چه علت؟ معروف خانی همچنین در این خصوص که آیا در ماه رمضان و شب های عید، شاهد تغییر و تحولاتی در فروش واحدهای صنفی بوده اند یا خیر، توضیحاتی ارائه داده.
به گفته او، گرانی مختص یک کالا یا یک صنف خاص نیست و در این اوضاع اقتصادی تمام صنوف کم یا زیاد افزایش قیمت را در محصولات خود مشاهده می کنند اما در صنف محصولات گوشتی نیز از یک طرف افزایش قیمت ارز و مشکلات تولیدکننده در تهیه مواد اولیه گوشت قرمز، مرغ، روغن و ادویه جات و از طرف دیگر تداخل بازار شب عید با ایام ماه مبارک رمضان باعث شده که همکاران صنفی شاهد کاهش فروش ۳۰ درصدی، باشند.
با این وجود بنا به اظهارات رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتیِ تهران، تولید کننده های این صنف با تمام توان در راستای خدمت رسانی به مردم در ایام شب عید و ماه مبارک رمضان در تلاش هستند تا سبد غذایی خانوارها در شب عید خالی از محصولات گوشتی نباشد.
از فروشگاه های پروتئینی خرید کنید/ ضرورت نگاه ویژه مسئولان
معروف خانی درباره جایگزین شدن محصولات این صنف با انواع گوشت، توضیح می دهد که به علت سرعت بالای زندگی در شهرهای بزرگی مثل تهران و تغییر ذائقه به ویژه نسل جوان از یک طرف و از طرف دیگر نیاز به مواد غذایی آماده مصرف و شکل گیری قارچ گونه ی فست فود ها، مردم به غذاهای آماده مصرف از جمله سوسیس و کالباس و انواع همبرگر و ناگت ها تمایل بیشتری پیدا کرده اند.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتیِ تهران در چنین مواقعی به شهروندان توصیه و تاکید می کند برای حفظ سلامت و امنیت غذایی بیشتر خود، محصولات گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس، همبرگر و انواع ناگت را از فروشگاه های پروتئینی در سطح شهر تهیه کرده و بعد از پخت مناسب، استفاده کنند.
او در خصوص تولید محصولات گوشتی از مسئولان ذی ربط تقاضا می کند در تهیه مواد اولیه از جمله گوشت قرمز، مرغ و روغن و توزیع به کارخانه های سوسیس و کالباس نگاه ویژه ای داشته باشند به این دلیل که این محصولات، مواد غذاییِ تفننی نیستند و به دلایلی که ذکر شد، مایحتاج اصلی سبد غذایی مردم را شکل می دهند.
برنامه های ۱۴۰۴ اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتیِ تهران
اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتیِ تهران(همبرگر، سوسیس و کالباس) در سال جدید برای ارتقای صنف و صنعت فرآورده های خود، برنامه های ویژه ای از جمله شرکت در نمایشگاه ها، ایجاد ارتباط موثرتر با سازمان ها از جمله سازمان امور مالیاتی، برنامه های آموزشی از جمله آموزش تولیدِ انواع سوسیس و کالباس خانگی و ایجاد بازدیدهای میدانی از کارخانجات تولیدی و واحد های صنفی فروش محصولات گوشتی در سطح شهر تهران را برنامه ریزی کرده است. معروف خانی، رئیس این اتحادیه، پیشاپیش سال نو را به شهروندان تبریک گفته و اظهار امیدواری کرده سالی پر از آرامش و سلامتی در کنار خانواده پیش رو داشته باشند.
دیدگاهتان را بنویسید