روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| به گفته علی بهره مند، رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادیِ تهران، مشکل تامین روغن علی رغم پیگیری های مستمر همچنان پابرجاست و این طبیعی است که بر قیمت نهایی محصولات تاثیرگذار باشد با این حال اتحادیه تمام تلاش خود را به کار بسته که طی یک ماه منتهی به عید نوروز، قیمت ها را ثابت نگه دارد تا همه مخاطبانِ این محصولات پر طرفدار بتوانند شیرینی روزهای عید را به خانه های خود ببرند.
با نزدیک شدن به عید نوروز قیمت برخی کالاهای مورد نیاز شهروندان که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند خصوصا شیرینی بیشتر در راس توجه قرار گرفته. از علی بهره مند، رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادیِ تهران در خصوص قیمت ها، پرسیده ایم و او با بیان اینکه شیرینی نرخ دستوری ندارد و بر اساس عرضه و تقاضا ارائه می شود، توضیح داده که تنها برای زولبیا و بامیه قیمت تعیین و اعلام شد.
بهره مند با بیان اینکه دغدغه تامین روغن همچنان برای شیرینی فروشی های پایتخت پابرجاست، گفته است که مشکلی برطرف نشده و علی رغم نامه وزارتخانه، کارخانجات همچنان جوابگو نبوده و در حال حاضر روغن، مشکل اصلی این واحدهای صنفی به حساب می آید.
با این حال و با وجود برطرف نشدن مشکل روغن، به گفته رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادیِ تهران، واحدهای صنفی ناچار هستند هرطور شده روغن را حتی با قیمت های چند برابر و نجومی، مهیا کرده تا بتوانند کار خود را ادامه داده، مشتری شان را از دست ندهند و در خدمت مردم باشند.
از طرفی قیمت بالای مواد اولیه خصوصا روغن بر قیمت نهایی هم تاثیر می گذارد. علی بهره مند، می گوید وقتی روغنی که دو ماه پیش،۵۰۰ هزار تومان بود الان به مرز ۳ میلیون تومان رسیده و این طبیعی است که بر محصول نهایی هم تاثیر بگذارد؛ به گفته او نمی توان کتمان کرد که وقتی مواد اولیه گران بشود دیگر قیمت ها قابل کنترل نباشند.
اما اتحادیه سعی کرده طی یک ماه گذشته به دلیل شب عید و افزایش خرید شهروندان، افزایش قیمت نداشته باشند با این حال و بنا به آنچه گفته شد، طبیعی است که نسبت به سال گذشته افزایش قیمت وجود داشته باشد.
دیدگاهتان را بنویسید