پزشک داخلی، طبیب جمیعالشمول نظام سلامت کشور است

دبیر اجرایی سی و پنجمین کنگره سالانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، گفت: متاسفانه تخصص داخلی، همچنان «حلقه گمشده» در بهداشت و درمان کشور، نظام سلامت و سیستم ارجاع است.
به گزارش خبرگزاری مهر، کیوان الچیان دبیر اجرایی سی و پنجمین کنگره سالانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با بیان اینکه پزشک متخصص طب داخلی برای تک تک بیماریها به عنوان «طبیب خانواده» میتواند امراض مختلف را تشخیص داده و مدیریت کند، افزود: پزشک متخصص طب داخلی یک طبیب «جمیع الشمول» در تمام بیماریها است و میتواند درمانهای لازم را بخوبی ارائه دهد.
وی گفت: شناخت هر چه بهتر و بیشتر بیماران نسبت به جایگاه پزشکان متخصص داخلی یک الزام در راستای تحقق نظام ارجاع و پزشک خانواده است و این امکان وجود دارد که در رابطه با تشخیص و درمان تمامی بیماریها به این افراد دانش آموخته و صاحب نظر با اطمینان کامل مراجعه کرد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: سمپوزیومهای علمی سی و پنجمین کنگره جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران بر اساس نیاز جامعه تدوین شده و برای سخنرانی گروههای تخصصی و فوق تخصصی همکار، شامل قلب و عروق، گوارش و کبد، ریه، غدد و متابولیسم، روماتولوژی، کلیه، مغز و اعصاب، عفونی، هماتولوژی، طب سالمندی، طب اورژانش جهت ارائه دستاورهای علمی و تازههای پزشکی برنامه ریزی منظم و متنوعی انجام شده است.
الچیان با بیان اینکه ایران یک کشور بلاخیز است و از مجموع ۵۷ بلای طبیعی در دنیا، احتمال وقوع حدود ۴۵ مورد آن در ایران وجود دارد، افزود: زلزله، سیل، صاعقه، آتش سوزی، رانش زمین، برخی از این بلایای طبیعی است که با توجه به ضرورت آموزش عمومی و آگاهی دادن به همکاران در زمینه طب اورژانس و فوریتهای پزشکی در یکی از میزگردهای پرسش و پاسخ این کنگره به موضوع طب اورژانس به طور جامع خواهیم پرداخت که طی روزهای ۲۳ تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مرکز همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.
الچیان گفت: همانطور که میدانید کشورمان در حال تبدیل شدن به کشوری پیر با مردمان چاق، کم تحرک و تنبل است و به دلیل زندگی ماشینی و کم تحرکی، متأسفانه امراض قلبی و عروقی، همچنین بیماریهای متابولیک از جمله دیابت در بین جمعیت کشور افزایش بیشتری در آینده خواهد یافت.
وی افزود: بواسطه مصرف بی رویه آنتیبیوتیک ها در کشور، بیماریهای نوپدید و باز پدید در حال افزایش است که باید مردم را با آموزش بیشتر و مستمر نسبت به مسائل پیرامون و شیوع برخی امراض در آینده آگاهتر کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید