۴۰ میلیون دلار تخصیص ارزی برای واردکنندگان موبایل تایید شد
به گزارش ریان، رییس هیاتمدیره انجمن واردکنندگان موبایل گفت: آقایان قول دادند تمام تخصیصهای تا پایان دی ۱۴۰۲ را که ۴۰ میلیون دلار است تا آخر هفته جاری تأیید کنند. مبلغ ۶ میلیارد و ۸۰۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین مربوط به بازه زمانی ابتدای فروردین تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در حالی تأمین شده است که در میان ارز تخصیصیافته به صنایع و حوزههای مختلف نامی از کالاهای دیجیتال، بهویژه گوشیهای موبایل به میان نیامده است. در ماههای اخیر شیوه تأمین ارز واردات گوشیهای موبایل و میزان تخصیص […]
به گزارش ریان، رییس هیاتمدیره انجمن واردکنندگان موبایل گفت: آقایان قول دادند تمام تخصیصهای تا پایان دی ۱۴۰۲ را که ۴۰ میلیون دلار است تا آخر هفته جاری تأیید کنند.
مبلغ ۶ میلیارد و ۸۰۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین مربوط به بازه زمانی ابتدای فروردین تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در حالی تأمین شده است که در میان ارز تخصیصیافته به صنایع و حوزههای مختلف نامی از کالاهای دیجیتال، بهویژه گوشیهای موبایل به میان نیامده است.
در ماههای اخیر شیوه تأمین ارز واردات گوشیهای موبایل و میزان تخصیص ارز به واردکنندگان این کالا بارها چالشبرانگیز شده است. عدم تأمین ارز برای واردات گوشیهای موبایل هم فقط به بازهی زمانی ابتدای سال ۱۴۰۳ تا ۲۱ اردیبهشتماه مربوط نیست؛ حدوداً ۴ ماه است که ارز لازم برای واردات گوشی موبایل به واردکنندگان تخصیص پیدا نکرده است. همین موضوع باعث اعتراض اعضای انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی شده است.
در جلسهی روز گذشته (۲۳ اردیبهشت) انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی به همین اعتراض به رویهی تأمین ارز واردات گوشیهای موبایل رسیدگی شده است. اعضای هیئتمدیره در این جلسه به جلساتی که با دفتر تخصصی لوازم خانگی، موبایل و معاون وزیر صمت داشتند، اشاره کردند و از قول مساعد برای تخصیص ارز خبر دادند.
البته این تخصیص ارز مجموع ارزی را شامل میشود که واردکنندگان تا پایان دی ماه ۱۴۰۲ صرف واردات کردهاند و تکلیف ارزی که از بهمن ۱۴۰۲ تا اردیبهشت ۱۴۰۳ برای واردات صرف شده است، هنوز مشخص نیست.
دیدگاهتان را بنویسید