عزم دولت چهاردهم برای حضور بیشتر زنان در بدنه دولت
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در دیدار با رئیس فدراسیون سراسری زنان چین بر عزم دولت چهاردهم برای حضور بیشتر زنان در بدنه دولت تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا بهروز آذر معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در رأس هیأتی بلند پایه با رئیس فدراسیون سراسری زنان چین ملاقات کرد.
شن یی چین، رئیس فدراسیون سراسری زنان چین در این دیدار، با اعلام اینکه نگاه چین به پیشبرد روابط با ایران به عنوان یکی از کشورهای بزرگ خاورمیانه نگاهی راهبردی است، بر ادامه حمایت همه جانبه چین از ایران و همکاریهای عملگرایانه در زمینههای مختلف به منظور توسعه روابط همه جانبه دو کشور در دولت جدید ایران تاکید کرد.
وی ابراز امیدواری کرد که ایران نیز در دوران ریاست دورهای چین بر سازمان همکاری شانگهای، از این کشور حمایت کرده و همکاریهای دو کشور در سازمانهایی چند جانبه از جمله سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس تقویت شود.
رئیس فدراسیون سراسری زنان چین با اشاره به تحولات مثبت چین در سالهای اخیر در زمینه حفاظت از حقوق و منافع و فراهم کردن بستر توسعه زنان، اعلام کرد که این تحولات منجر به افزایش شاخصهای مربوط به سلامتی و بهداشت زنان و کودکان چین شده است و بر نقش مؤثر برگزاری نشستهای مشترک با موضوع زنان در تبادلات فرهنگی زنان دو کشور تاکید کرد.
بهروز آذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده نیز در این دیدار، با اشاره به منزلت ویژه زنان در جمهوری اسلامی ایران، بر عزم جدی دولت چهاردهم برای فراهم کردن مسیری بر مبنای عدالت استحقاقی به منظور حضور بیشتر زنان در سطوح تصمیم گیر و سیاستگذاری در بدنه دولت تاکید کرد.
وی توانمندسازی و توان افزایی دیجیتالی زنان را ضرورتی اجتماعی برای توسعه اقتصادی و اجتماعی و فراهم کردن بستری برای حل مسائل اجتماعی و کارآفرینی دانست.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، پیشنهاد ایران به چین برای برگزاری گفت و گوی تمدنی بین دو کشور و در دستورکار بودن برگزاری دومین گفت و گوی اندیشکده ای ایران و چین و معرفی سال ۲۰۲۶ به عنوان سال فرهنگی دو کشور را فرصتی برای تعمیق هرچه بیشتر همکاریهای عملیاتی در حوزه زنان برشمرد و با ارائه آماری، به تشریح توسعه زنان در ایران و فعالیت چشم گیر آنان طی سالهای اخیر در عرصههای مختلف فن دوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان برنامه نویسان، طراحان و مدیران پروژه در شرکتهای استارت آپ داخلی و بینالمللی پرداخت و برای تبادل تجارب دو کشور در زمینه فقر زدایی، اشتغالزایی، سلامت و بهداشت زنان و همچنین تبادل اساتید و همکاریهای رسانهای در حوزه زنان اعلام آمادگی کرد.
بهروز آذر ضمن اشاره به تفاهمنامه موجود بین دو کشور، پیشنهاد طراحی برنامه عمل آن و ایجاد کارگروه را مطرح کرد و در پایان از طرف چینی برای بازدید از نمایشگاه شکوه ایران باستان که در حال حاضر در شهر شانگهای چین برگزار میشود، دعوت رسمی به عمل آورد.
نمایشگاه یاد شده در برگیرنده بیش از ۲۰۰ اثر باستانی ایران است که در موزه شهر شانگهای به نمایش درآمده است.
دیدگاهتان را بنویسید