ضرورت تأمین امنیت غذایی و دسترسی عادلانه به غذا برای تمام افراد جامعه

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با اشاره به بیانات رهبر فرزانه انقلاب در مورد توجه به موضوع امنیت غذایی گفت: در سیاست‌های کلی سلامت، جمعیت و اقتصاد مقاومتی، تأمین امنیت غذایی و دسترسی عادلانه به غذا برای تمام افراد جامعه ضروری است و در واقع امنیت غذایی به معنای دسترسی اقتصادی و فیزیکی به غذای کافی و سالم است.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر محمد اسماعیل مطلق در «همایش ملی امنیت غذایی با رویکرد پدافند غیرعامل» که صبح امروز(سه شنبه)، ۲۴ مهر ماه در دانشگاه علوم‌ پزشکی ایران برگزار شد، به‌عنوان رئیس برگزار کننده این همایش اظهار کرد: برای ارتقای سلامت جامعه و افزایش امید به زندگی، تأمین غذا، دسترسی به آن و سلامت بدن از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی به چالش‌های موجود در زمینه امنیت غذایی، از جمله تغییرات اقلیمی، شوک‌های اقتصادی و بیماری‌ها اشاره کرد و گفت: ناامنی غذایی می‌تواند منجر به افزایش هزینه‌های بهداشت و درمان و شیوع بیماری‌های مختلف شود.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در ادامه، به سند امنیت غذایی و اقدامات لازم برای مقابله با تهدیدات غذایی اشاره کرد و افزود: این سند شامل هفت سند مختلف از نهادهای گوناگون است و هدف آن تجمیع و تدوین راهبردهای امنیت غذایی است.

دکتر مطلق به اقدامات پدافند غیرعامل در زمینه امنیت غذایی، از جمله شناسایی تهدیدات و آسیب‌های احتمالی، توسعه زیرساخت‌ها و نظارت بر ورود محصولات غذایی پرداخت و با اشاره به اجرای برنامه‌هایی از جمله شیر مدرسه، آرد و نان کامل و کالا برگ الکترونیک گفت: همکاری همه نهادها و گروه‌های مردمی برای تأمین امنیت غذایی و سلامت جامعه به عنوان حقوق اولیه هر انسان ضروری است.

همایش امنیت غذایی با رویکرد پدافند غیرعامل امروز (سه شنبه) ۲۴ مهرماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید