کمرنگ شدن ارزش‌ها پایه‌های خانواده را متزلزل می‌کند

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: کمرنگ‌شدن این ارزش‌ها پایه‌های خانواده را متزلزل و جوامع را با چالش‌های جدی در حفظ پیوندهای خانوادگی روبرو می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا بهروز آذر معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در صفحه شخصی خود در پیام رسان ایکس (توئیتر سابق) در خصوص سفر اخیر خود به قطر و شرکت در کنفرانس بین‌المللی خانواده اظهار نوشت: در کنفرانس بین‌المللی خانواده در دوحه گفت وگوهای عمیقی درباره تغییرات تکنولوژیکی مهاجرت و شهرنشینی، تحولات جمعیتی و تغییرات آب و هوایی که چهار روند بزرگ جهانی پیش روی خانواده‌ها است انجام شد و علاوه بر مرور چالش‌ها، سیاست‌ها و برنامه‌های متعددی برای مقابله با آن مطرح شد.

وی افزود: زمانی را به یاد بیاوریم که خانواده‌ها استوار و پایدار بودند، نسل‌ها را پرورش می‌دادند، کنار یکدیگر بودند و با همکاری و همبستگی خاندان‌ها و اقوام را شکل می‌دادند؛ ما می‌توانیم با الهام از گذشته آینده را بسازیم.

بهروز آذر همچنین گفت: ارزش‌هایی مانند همبستگی، فداکاری، تعهد، وفاداری، احترام و قدردانی از والدین موجب انسجام خانواده می‌شوند. کمرنگ شدن این ارزشها پایه‌های خانواده را متزلزل می‌کند و جوامع را با چالش‌های جدی در حفظ پیوندهای خانوادگی روبرو می‌کند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان کرد: ارزش‌های خانوادگی بنیان تمدنی ما است در طول قرون هویت ما را حفظ کرده و ما را به اینجا رسانده است. این ارزش‌ها میراثی ارزشمند از گذشتگان هستند که به امانت به ما رسیده‌اند همانطور که حفظ آثار باستانی برای ما مهم است باید این میراث معنوی و فرهنگی را برای نسل‌های آینده حفظ کنیم. ارزشهای خانوادگی ریشه در اصول و باورهای بنیادین انسانی و فرهنگی دارند که به تقویت بنیان خانواده و جامعه کمک می‌کنند و ما باید با ترویج این ارزش‌ها خانواده‌های خود را حفظ و تقویت و یا به ایجاد جامعه‌ی سالم کمک کنیم.

وی همچنین اظهار کرد: کمرنگ شدن ارزشهای خانوادگی در برخی از جوامع بواسطه تغییر باورها و نگرش‌هایی است که آنها را شکل می‌دهد. زمانی تغییرات تکنولوژیکی مهاجرت تحولات جمعیتی و تغییرات اقلیمی نگران کننده و خطرناک می‌شود که بیش از هر چیزی بر بنیان‌های این ارزش‌ها تأثیر منفی داشته باشند. برای توانمندسازی خانواده در برابر بحران‌ها و تحولات جدید و ناشناخته نیازمند برنامه‌ی بومی و مشارکتی هستیم. همه ما باید با مطالعه مداوم نیازها فضای گفتمانی نسل جدید برنامه‌های آگاه سازی طراحی کنیم تا ارزش‌های خانوادگی را تقویت و پایدار کنیم و به نسل‌های آینده انتقال دهیم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: همه ما باید مهارت‌های ارتباطی، مدیریت تعارض، حل بحران، تاب آوری و همدلی را در خود و خانواده‌مان تقویت کنیم تا خانواده‌های پایدارتر، منسجم‌تر و آماده‌تر برای مواجهه با چالش‌ها داشته باشیم. منتظر نمانیم، از هر فرصتی و هر برنامه فرهنگی، ورزشی و گردشگری خانوادگی برای تعامل اعضای خانواده استفاده کنیم. تجارب مشترک و ساختن خاطره‌های مثبت و شاد خانوادگی پیوندهای عاطفی را مستحکم‌تر و خانواده را منسجم‌تر می‌کند.

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید