حذف ارز ترجیحی به طور جدی باعث فاجعه انسانی در کشور می شود
برنامه ۱۷ ام آذر ماه سال ۱۴۰۳ رادیو هشتگ گفت و گو در ارتباط با حذف ارز ترجیحی در تجهیزات پزشکی تلخ یا شیرین؟ با حضور دکتر چیذری، کارشناس دارو و رییس انجمن تامین، دکتر چیوایی، کارشناس اقتصاد سلامت، دکتر حسینی شکوه، رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) و مجری برنامه علی مسعودی برگزار شد.
برنامه ۱۷ ام آذر ماه سال ۱۴۰۳ رادیو هشتگ گفت و گو در ارتباط با حذف ارز ترجیحی در تجهیزات پزشکی تلخ یا شیرین؟ با حضور دکتر چیذری، کارشناس دارو و رییس انجمن تامین، دکتر چیوایی، کارشناس اقتصاد سلامت، دکتر حسینی شکوه، رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) و مجری برنامه علی مسعودی برگزار شد
شیوایی در ارتباط با موضوع برنامه گفت: هر ارزی که وجود دارد متعلق به مردم است و باید به مردم برسد و اساسا حذف هر آنچه که مربوط به مردم است،کار اشتباهیست. نکته آنجاست که منابع از چه طریقی وارد سیستم میشوند. سوال این است،آیا ارز ترجیحی به دست چند تن از وارد کنندگان میرسد یا به مردم داده میشود؟
در ادامه علیرضا چیذری گفت: در اینکه اموال برای مردم،چه غنی و چه فقیر است، هیچ شکی وجود ندارد؛ چرا که همه در یک سبد هستند. بنابراین برای ما بسیار آسان تر است که با توجه به سامانه های نظارتی این انتقال سرمایه انجام شود؛ زیرا بخش های کوچک راحت و سریع تر میتوانند نیاز مردم را برآورده کنند. ما باید بتوانیم خدمات ارزان به تمامی مردم بدهیم.
در ادامه بحث دکتر حسینی نیز به رفاه و آرامش مصرف کننده اشاره کرد و گفت: خدمت رسانی بدون هیچ گونه چشم داشت از جنبه پرداخت باید لحاظ شود.
در ادامه گفتگو دکتر شیوایی در ارتباط با تفاوت وجود ارز ترجیحی در تجهیزات پزشکی و دیگر صنایع گفت: جدای از بحث جان مردم و اهمیت این مبحث،یک تفاوت جدی در بحث تجهیزات پزشکی وجود دارد که امکان اصلاح به نفع مردم را امکان پذیر و عملیاتی میکند،ساختار و ساز و کار رسمی بیمه است. ثبت و رسمی بودن اطلاعات باعث میشود بتوانیم با عدالت بیشتری تقسیمات را انجام بدهیم.
دکتر چیذری اضافه کرد: حذف ارز ترجیحی به طور جدی باعث فاجعه انسانی و کمبود شدید تجهیزات پزشکی حتی در بیمارستان های دولتی میشود. تا زمانی که ارز در محل مناسب استفاده نشود حذف کردن یا نکردن آن هیچ سودی برای ما نخواهد داشت.
وی افزود: افرادی که تاریخ ندانند متهم به تکرار آن هستند. ما باید حقوق جهانی را بپردازیم و نرخ جهانی بگیریم.
دیدگاهتان را بنویسید