ورزش بانوان موجب افزایش سطح سلامت خانواده میشود
مشاور امور بانوان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: ورزش بانوان فرصتی برای گرد هم آمدن و انضباط و نظم پذیری خانواده است و موجب ارتقای سطح سلامت خانوادهها میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، نرجس بختیار خلج مشاور امور بانوان و خانواده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست خبری هفتمین المپیاد ورزشی بانوان کارگر کشور با بیان اینکه این رویداد تجلی گاه اراده عزم و اراده زنان کارگر است گفت: این فرصتی است که فراتر از رقابت ورزشی به بازشناسی فرصتهای در اختیار بانوان میپردازد.
وی افزود: بانوان ستون خانواده هستند و این بازشناسی میتواند به فعالیت بانوان در عرصههای مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کمک کند.
خلج با بیان اینکه ورزش به سبک زندگی سالم کمک میکند اظهار کرد: اثراتی که ورزش به لحاظ جسمی و روانی روی افراد میگذارد. ورزش میتواند از برخی بیماریها مانند دیابت، بیماریهای جسمی و حرکتی و غیره در بانوان جلوگیری کند. همچنین کمک به سلامت باروری و بهداشت باروری نیز با ورزش ممکن خواهد شد.
وی در ادامه بیان کرد: زنانی که ورزش میکنند مادران سالمی هستند که میتوانند با آرامش بیشتر دوران بارداری را بگذرانند.
فراتر از بعد فردی ورزش، زنان هم وظایف خانگی بر عهده دارند و هم زنان کارگر با تعدد مسیولیتها مواجه هستند. وقتی جسم سالمی باشند برای ادامه روند زندگی آرامش روان هم حاصل میشود و موجب میشود که زنان به خودشان اهمیت بدهند و برای خود وقت بگذارند. این اثر ورزش فردی برای بانوان است.
مشاور امور بانوان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: در ورزشهای گروهی هم زنان میتوانند با تقویت هم دلی و روحیه همکاری جسم سالمی هم داشته باشند و در حوزه کاری خود هم بهره وری بیشتری داشته باشند.
وی با اشاره نقش الگو سازی زنان بیان کرد: زنان محور خانواده هستند و زنان توانمند میتوانند به عنوان الگوهایی برای نسل آینده دختران مطرح شوند. زنانی که اهل ورزش باشند بقیه خانواده را هم درگیر میکنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ورزش در خانواده فرصتی برای گرد هم آمدن و انضباط و نظم پذیری خانواده است و حتی میتواند در امر اقتصاد خانوار هم اثرگذار باشد. سلامت جسمی خانواده موجب پایین آمدن هزینهها و افزایش بهرهوری برای کار و اثر گذاری در حوزه اجتماعی میشود.
دیدگاهتان را بنویسید