عفونت شدید خطر نارسایی قلبی را دو برابر می کند

یک مطالعه جدید نشان می دهد که بستری شدن در بیمارستان به خاطر کووید یا آنفلوانزا می تواند سلامت قلب را در معرض خطر جدی قرار دهد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، بر اساس یافته‌های منتشر شده در مجله انجمن قلب آمریکا، بزرگسالانی که به دلیل عفونت شدید در بیمارستان بستری می‌شوند، سال‌ها بعد بیش از دو برابر بیشتر در معرض نارسایی قلبی هستند.

به گفته کارشناسان، نتایج بر اهمیت دریافت واکسن‌های توصیه شده و محافظت از خود در فصل سرماخوردگی و آنفلوانزا تاکید می‌کند.

«شأن کودی»، معاون رئیس شاخه علوم قلب و عروق در مؤسسه ملی قلب، ریه و خون، در یک بیانیه خبری گفت: «در حالی که شواهد معقولی وجود دارد که عفونت‌های قبلی را با حمله قلبی مرتبط می‌کند، این مطالعه بر نارسایی قلبی متمرکز شده است، که کمتر مورد مطالعه قرار گرفته است.»

برای این مطالعه، محققان نزدیک به ۱۴۵۰۰ بزرگسال ۴۵ تا ۶۴ ساله را تا ۳۱ سال از سال ۱۹۸۷ تا ۲۰۱۸ دنبال کردند. هیچ یک از آنها در زمان شروع مطالعه نارسایی قلبی نداشتند.

نتایج نشان می‌دهد افرادی که به دلیل عفونت در بیمارستان بستری شده‌اند، به طور متوسط حدود ۷ سال پس از بیماری اولیه، ۲.۳۵ برابر بیشتر در معرض خطر ابتلاء به نارسایی قلبی قرار دارند.

ارتباط با نارسایی قلبی بدون توجه به نوع عفونتی که فرد را در بیمارستان بستری کرد، ثابت بود.

این مطالعه می‌گوید که این موارد شامل عفونت‌های تنفسی، عفونت‌های دستگاه ادراری، عفونت‌های جریان خون و عفونت‌هایی است که در زمان بستری شدن در بیمارستان برای یک بیماری دیگر ایجاد شده اند.

به طور خاص، عفونت‌های شدید خطر نارسایی قلبی را با کسر جهشی حفظ شده (HFpEF) سه برابر می‌کند، و زمانی رخ می‌دهد که سمت چپ قلب بیش از حد سفت باشد که نتواند به طور کامل بین ضربان‌های قلب استراحت کند.

محققان خاطرنشان کردند که HFpEF شایع‌ترین شکل نارسایی قلبی در میان سالمندان بالای ۶۵ سال است و گزینه‌های درمانی محدودی دارد.

به گفته محققان، تقریباً نیمی از شرکت کنندگان در این مطالعه بستری شدن مرتبط با عفونت را تجربه کردند.

کودی افزود که تحقیقات آینده باید بر تقویت ارتباط بین عفونت‌ها و نارسایی قلبی متمرکز شود.

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید