پول دارو نباید جای دیگری هزینه شود

دارو

یک نماینده مجلس، به دانشگاه های علوم پزشکی و بیمارستان ها برای هزینه کرد پول دارو در محل‌های دیگر تذکر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع عمومی انجمن داروسازان ایران، روز گذشته با حضور رئیس سازمان غذا و دارو، معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی و رئیس و اعضای هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران، در تهران برگزار شد.

در این جلسه، محمود فاضل رئیس شورای عالی نظام پزشکی، کار شجاعانه هیأت مدیره انجمن داروسازان ایران در پیشبرد امور مربوط به داروخانه‌ها قابل تقدیر دانست و گفت: حرکت‌های مطالبه گری باید همواره ادامه داشته باشد و کمکی به مردم باشد.

وی، رفتار غیر حرفه‌ای یکی از شرکت‌های دارویی در مواجهه با اقدام داروخانه‌ها را ناپسند شمرد و افزود: رفتار بیمه‌ها دور از رفتار مدنی، قانونی و شرعی است. زیرا، تکلیف خودشان را انجام نداده‌اند.

فاضل، بر موضع رسمی شورای عالی نظام پزشکی در حمایت از اقدامات قانونی انجمن داروسازان ایران تاکید و تصریح کرد: انضباط در دریافت مطالبات داروخانه‌ها و اصلاح قرارداد بیمه‌ها با داروخانه‌ها، از جمله موضوعاتی است که باید دنبال شود.

تصمیمات خوب دارویی بعد از جلسه با رئیس جمهور

عبدالاحسین روح الامینی نماینده مجلس نیز در این جلسه گفت: اگر همه ما پایبند به قانون باشیم و اقدام به هنگام داشته باشیم، خیلی از مشکلات پیش رو را نخواهیم داشت.

وی افزود: نکته مهم در جلسه با رئیس جمهور پیرامون بررسی وضعیت دارو و تجهیزات پزشکی، اهتمام شخص دکتر پزشکیان در پیگیری امور بود و البته جمع بندی خوبی داشت.

روح الامینی تاکید کرد: همه باید دست به دست هم بدهیم تا دولت چهاردهم به موفقیت برسد.

وی با اشاره به جلسه اخیر پیرامون بررسی وضعیت دارو و تجهیزات، گفت: با توجه به تصویب ۳.۵ میلیارد دلار برای دارو و تجهیزات در سال آینده، قرار شد معادل آن طبق نرخ روز به ریال تبدیل و به بیمه‌ها برود.

روج الامینی با عنوان این مطلب که فرصت خدمت به مردم نباید از دست برود و دارو، مهم‌ترین بحث در حوزه سلامت است، تاکید کرد: پول دارو نباید صرف امور دیگری شود و دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها باید به این موضوع توجه داشته باشند.

صدای داروسازان شنیده شد

شهرام کلانتری خاندانی رئیس انجمن داروسازان ایران، در گزارشی از اقدامات انجمن در دوره جدید، گفت: ابتدای دوره جاری و در شروع کار، گفتم ما تنها چیزی که داریم یک ارتباط مویرگی با مسئولین کل کشور در بخش‌های حاکمیتی است که می‌توانیم در جهت منافع حرفه‌ای استفاده کنیم.‌

وی افزود: با همت همکاران در انجمن داروسازان ایران، این اتفاق افتاد که صدای حرفه ما شنیده شود. ما توانستیم سطح مذاکرات را بالا ببریم و با معاونان رئیس جمهور، جلسات متعددی داشتیم و مزاحمت‌های مکرر برای نمایندگان مجلس به ویژه اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس داشته‌ایم.

کلانتری گفت: آنچه تحت عنوان تعرفه دارویی پایدار شده است، محصول تلاش دوستان در مجلس بوده است.

وی، یکی از چالش‌های دوره جدید انجمن داروسازان ایران را موضوع پلتفرم‌ها و فروش اینترنتی دارو عنوان کرد و افزود: تلاش کردیم با تهیه مستندات، نسبت به آسیب‌های این طرح، مسئولان را آگاه سازیم.

کلانتری در همین ارتباط گفت: دغدغه‌های ما تبدیل به دغدغه‌های مسئولان شد و این موضوع نتیحه گفتمان سازی انجمن داروسازان ایران بوده است. به طوری که الان در موقعیت عقلانی در موضوع فروش اینترنتی دارو قرار داریم. آنچه امروز پیرامون موضوع فروش اینترنتی دارو مورد بحث قرار گرفته است، با آنچه در ابتدا مطرح بود؛ فاصله دارد.

رئیس انجمن داروسازان ایران ادامه داد: یکی از مباحث مهم داروخانه‌ها، موضوع مطالبات است که به شکل قانونمند پیگیری می‌شود.

وی افزود: اصلی ترین تقاضای ما، قانونمند شدن پرداختی‌های بیمه‌ها به داروخانه‌ها است.

کلانتری از تشکیل شورای عالی سیاستگذاری انجمن داروسازان ایران، به عنوان یکی دیگر از اقدامات در دوره جدید فعالیت انجمن داروسازان ایران نام برد.

تقدیر تأمین اجتماعی از خدمات داروخانه‌ها

در ادامه جلسه مجمع عمومی انجمن داروسازان ایران، شهرام غفاری معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی، در سخنانی گفت: امروز روز مدارا است و همه از شرایط کشور مطلع و آگاه هستیم.

وی افزود: من از داروخانه‌ها بابت خدماتی که به مردم ارائه می‌دهند، تشکر می‌کنم. اما، باید بدانیم که سازمان تأمین اجتماعی، سال گذشته بیش از ۲۵ درصد از بیمه شدگان خودش را رایگان درمان کرده است.

غفاری با عنوان این مطلب که تضعیف جایگاه تأمین اجتماعی، یعنی تضعیف جایگاه بیمه شده و کارفرما، گفت: ۱۷ هزار داروخانه با سازمان تأمین اجتماعی طرف قرارداد هستند که اقتصاد هر دو طرف به یکدیگر گره خورده است.

وی افزود: ما حاضریم یک قرارداد چند جانبه ببندیم و هر کسی کوتاهی کرد، جریمه بدهد. اما باید زنجیره تأمین دارو را کامل ببینیم.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی با عنوان این مطلب که ۴ همت از مطالبات داروخانه‌ها ظرف روزهای آینده پرداخت خواهد شد، گفت: در بحث دارویار ما مقصر نیستیم و بارها گفته‌ایم این سهم را از تأمین اجتماعی بگیرند.

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید