قدردانی رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت از رسانه ملی
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از همکاری رسانه ملی برای ارتقای سلامت جامعه قدردانی کرد.
به گزارش وبدا، به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، دکتر حسین کرمانپور امروز در دیدار با پیمان جبلی رئیس رسانه ملی همچنین از همکاری وزارت بهداشت در ۱۱ طرح با رسانه ملی خبر داد و گفت: رسانه ملی با اطلاع رسانی و فرهنگ سازی میتواند میزان مصرف داروها را در نظام سلامت کاهش دهد.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: بر اساس تحقیقات مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی ۷ درصد درآمد ناخالص ملی در تصادفات هزینه میشود که میتوان برای فرهنگ سازی در رسانه ملی صرف شود.
حسین کرمانپور همچنین همکاری رسانه ملی را برای فرهنگ سازی در زمینه کاهش مصرف چربیها، نمک و شکر خواستار شد.
علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در دیدار با رئیس رسانه ملی از نقش صدا وسیما هنگام کرونا قدردانی کرد و گفت: در دوران شیوع کرونا، صدا و سیما در برابر رسانههای جریانهای تبلیغاتی معاند که میکوشیدند نظام سلامت کشور را در زمان شیوع کرونا زیر سئوال ببرند، موفق عمل کرد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت همچنین از تبلیغ سیگار و افزایش مصرف آن در شبکههای خانگی انتقاد کرد و گفت: میزان مصرف دخانیات در تولیدات شبکه خانگی زیاد و حتی جوانان و بانوان را نیز شامل میشود.
علیرضا رئیسی در بخش دیگری از سخنانش گفت: میزان مرگ نوزادان از ۱۵۰ در هزار به ۸.۸ کاهش یافته است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: مرگ مادران از صد هزار تولد ۳۷۵ بود که به زیر ۲۰ نفر رسیده است و شاخص مرگ کودکان زیر ۵ سال ۲۲۰ بود که به ۱۲ نفر رسید که بیشتر شامل حوادث و مسمومیت است و قابل پیشگیری است.
علیرضا رئیسی گفت: از نظر شاخص سلامت روان به امید آفرینی در رسانه ملی نیاز داریم.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران گرانترین خدمات نظام سلامت را ارائه میکند، گفت: توجه به قد و وزن کودکان به جای خرید تجهیزات گران قیمت به عنوان شاخصهای سلامت مهم است.
علیرضا رئیسی با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده در کشور نیز گفت: پزشک خانواده ساماندهی ارائه خدمات نظام سلامت است که بر اساس اقتصاد سلامت و صرف هزینه به جا در این نظام است.
جعفر میعادفر رئیس اورژانس کشور هم در این دیدار گفت: ۳۰۰ هزار کیلومتر جاده در کشور است که بسیاری از این جادهها فرعی و غیر استاندارد است.
دکتر میعادفر افزود: در جادههای فرعی نباید سرعتها بیش از ۳۰ کیلومتر باشد و برخی از ماشینها همچون پراید نباید بیش از ۸۰ کیلومتر در جادهها سرعت داشته باشد تا از تصادفات پیشگیری شود.
رئیس اورژانس کشور، فرهنگ سازی را با استفاده از پویش نه به تصادفات خواستار شد و ابراز امیدواری کرد در پایان تعطیلات نوروز شاهد کاهش تصادفات در کشور باشیم.
دیدگاهتان را بنویسید