کدام میوه ها قند کمتری دارند/ میزان بالای شکر در میوه هایخشک
![](https://rian.ir/wp-content/uploads/2023/09/daa9d8afd8a7d985-d985db8cd988d987-d987d8a7-d982d986d8af-daa9d985d8aad8b1db8c-d8afd8a7d8b1d986d8af-d985db8cd8b2d8a7d986-d8a8d8a7d984d8a7_64fb15d531421.jpeg)
مصرف میوه برای همه افراد توصیه می شود، اما برخی از میوه ها هستند که قند کمتری دارند و خوردن آنها به شدت توصیه میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، برخی افراد یه دلیل داشتن دیابت، نمیتوانند از خوراکیهای شیرین استفاده کننده و بهتر است میوههایی را بخورند که قند کمتری دارند.
میوههایی که در ادامه معرفی میشوند، از پایینترین سطح قند به بالاترین مقدار قند قرار گرفته اند.
توتها: اینها عموماً میوههایی با پایینترین سطح قند هستند و هم چنین دارای بیشترین میزان آنتی اکسیدانها و مواد مغذی دیگر هستند.
لیمو نیز در پایینترین رده قرار دارند.
میوههای تابستانی: طالبی، هلو و زردآلو در دومین رده قرار دارند.
میوههای زمستانی: سیب، گلابی، و مرکبات شیرین مثل پرتقال میزان قند متوسطی دارند. (لمون و لیمو نیز حاوی شکر پایینی هستند).
میوههای گرمسیری: آناناس، انار، انبه، موز، و انجیر تازه حاوی شکر زیادی هستند (گوآوا و پاپایا کمتر از بقیه است).
میوههای خشک: خرما، کشمش، زردآلو، آلو سیاه، انجیر، و بسیاری میوههای خشک دیگر حاوی شکر بسیار بالایی هستند.
دیدگاهتان را بنویسید