رتبه ایران در شاخص جهانی ارتباطات و فناوری اطلاعات ارتقا یافت

ارتباطات

به گزارش ریان، بر اساس اعلام اتحادیه بین‌المللی مخابرات، شاخص توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران با ۶ رتبه ارتقا به ۷۵ رسید. به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اتحادیه بین‌المللی مخابرات موسوم به ITU گزارش تازه‌ای از شاخص جهانی توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات (IDI) را منتشر کرد. بر اساس این گزارش، که رتبه‌بندی از جایگاه کشورها به شمار می‌رود، جایگاه ایران از رتبه ۸۱ به ۷۵ ارتقا پیدا کرد. همچنین، در بررسی‌های تخصصی امسال ITU از نظر میزان امتیاز در شاخص IDI یا همان توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز امتیاز […]

به گزارش ریان، بر اساس اعلام اتحادیه بین‌المللی مخابرات، شاخص توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران با ۶ رتبه ارتقا به ۷۵ رسید.

به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اتحادیه بین‌المللی مخابرات موسوم به ITU گزارش تازه‌ای از شاخص جهانی توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات (IDI) را منتشر کرد. بر اساس این گزارش، که رتبه‌بندی از جایگاه کشورها به شمار می‌رود، جایگاه ایران از رتبه ۸۱ به ۷۵ ارتقا پیدا کرد.

همچنین، در بررسی‌های تخصصی امسال ITU از نظر میزان امتیاز در شاخص IDI یا همان توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز امتیاز ایران با افزایش ۴۷ درصدی از عدد ۵۵ به ۸۱ رسیده است. علاوه بر آن، مقادیر زیرشاخص های ضریب نفوذ مشترکین پهن‌باند همراه، درصد استفاده از اینترنت و درصد خانوارهای دارای دسترسی به اینترنت در سال 2023 نیز به ترتیب از رشد 15، 9 و 6 درصدی برخوردار شدند.

بنابر این گزارش، شاخص جهانی توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از معتبرترین شاخص‌های ارزیابی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است که اتحادیه بین‌المللی مخابرات منتشر می‌کند. این شاخص، به‌عنوان یک استاندارد برای اندازه‌گیری و مقایسه عملکرد توسعه موثر فناوری اطلاعات و ارتباطات و با هدف بهره‌مندی عمومی و حداکثری از مزایا و فرصت‌های دیجیتالی‌سازی و سنجش شکاف دیجیتالی در کشورهای مختلف به کار می‌رود.

پیش از گزارش امسال، آخرین گزارش اتحادیه جهانی مخابرات در مورد اعلام شاخص IDI و رتبه بندی کشورها مربوط به سال ۲۰۱۷ بوده است که به علت فرایند بازنگری در روش و زیرشاخص‌های ارزیابی متناسب با رویکردهای تحول دیجیتال در دنیا و سنجش بهتر اثرگذاری اجتماعی و اقتصادی توسعه فاوا متوقف شده بود.

منبع: تریبون نیوز

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید