مسدود شدن کیف پول تلگرام برای کاربران ایرانی
به گزارش ریان، کیف پول داخلی تلگرام داراییهای رمزارزی ایرانیان را مسدود میکند و بدون اطلاع قبلی، امکان برداشت محدود میشود. به گزارش دیجیاتو، تلگرام جمعه، ۳۱ فروردین، اعلام کرد که کاربرانش میتوانند از کیف پول رمزارزی این اپلیکیشن با کارمزدی پایینتر از حد معمول (و فعلاً بدون کارمزد)، به مخاطبان خود رمزارز تتر بفرستند. اما مخاطبان ایرانی خیلی زود متوجه شدند اینجا هم تحریمها گریبانشان را گرفته است و برای برداشت رمزارزهایشان، بدون اطلاع قبلی، ناچارند احراز هویت کنند که آن هم برای ایرانیان ممکن نیست. فعلاً در کیف پول Tonkeeper روی شبکه TON، هیچ محدودیتی برای برداشت و واریز […]
به گزارش ریان، کیف پول داخلی تلگرام داراییهای رمزارزی ایرانیان را مسدود میکند و بدون اطلاع قبلی، امکان برداشت محدود میشود.
به گزارش دیجیاتو، تلگرام جمعه، ۳۱ فروردین، اعلام کرد که کاربرانش میتوانند از کیف پول رمزارزی این اپلیکیشن با کارمزدی پایینتر از حد معمول (و فعلاً بدون کارمزد)، به مخاطبان خود رمزارز تتر بفرستند. اما مخاطبان ایرانی خیلی زود متوجه شدند اینجا هم تحریمها گریبانشان را گرفته است و برای برداشت رمزارزهایشان، بدون اطلاع قبلی، ناچارند احراز هویت کنند که آن هم برای ایرانیان ممکن نیست.
فعلاً در کیف پول Tonkeeper روی شبکه TON، هیچ محدودیتی برای برداشت و واریز رمزارز برای کاربران ایرانی وجود ندارد و علاوهبرآن، در بیشتر موارد پشتیبانی کیف پول تلگرام هم رمزارز این کاربران را برای یک بار به آنها پس میدهد. اگرچه حتی خطر مسدودی حساب کاربری تلگرام هم در کمین این کاربران است.
پیشازاین، تلگرام امکان خرید اشتراک پریمیوم اپلیکیشن را برای شمارههای ایران غیرفعال کرده بود؛ اما این ممنوعیت مدتی است که با قابلیت هدیهدادن اشتراک دور زده میشود و خریدوفروش این نوع از اشتراکها که روی شمارههای ایرانی هم فعال میشود، به بازار سیاه کانالهای تلگرامی و سایتهای واسطهگری هم رسیده است.
کیف پول Tonkeeper هم تحریم میشود؟
با همه اینها، سایه شمشیر داموکلس همواره بر سر کاربران ایرانی که رمزارزهای خود را در Tonkeeper نگهداری میکنند، سنگینی میکند و هرآن ممکن است پای تحریمها به آنجا هم برسد.
آمریکا از سال ۲۰۱۸ تحریمهای تازهای علیه ایران وضع کرد اما تا سه سال بعد، شرکتهای رمزارزی سختگیری چندانی برای احراز هویت نداشتند تا اینکه گزارش رویترز درباره ارائه خدمات بایننس به کاربران ایرانی و نگرانی از جریمههای سنگین دولت آمریکا، منجر به سختگیری شدیدتر این شرکتها یکی پس از دیگری شد و کاربران ایرانی حالا یا با هویت جعلی در این بازار حضور دارند یا مدام مشغول مهاجرت از پلتفرمی به پلتفرم دیگر هستند و ریسک بالای کار با پلتفرمهای کمترمعتبر و یا مسدودی داراییشان را پذیرفتهاند.
حالا کیف پول تلگرام هم به تبعیت از تحریمها، به محصولات پرشماری اضافه شده که در فهرست بلندبالایشان از کشورهای مورد پذیرش، جای نام ایران خالی است.
منبع: دیجیاتو
دیدگاهتان را بنویسید