چیذری : پرهیز از تغییرات اتوبوسی در سازمان غذا و دارو

با تغییر افراد در سطح مدیران میانی معجزه هایی در سازمان غذا و دارو اتفاق نخواهد افتاد مگر اینکه مسئله مطالبات و تخصیص ارز مکفی حل شود .

زارعی:  سلام، وقتتون بخیر جناب دکتر چیذری. خواستم در رابطه با موضوع انتصابات در سازمان غذا و دارو که در روزهای گذشته در گروه‌های فضای مجازی پیرامون آن بحث و اعلام نظر می‌شود، با شما مصاحبه داشته باشم

دکتر چیذری: سلام جناب زارعی، روزتان بخیر باشد، در خدمت شما هستم.

زارعی: در رابطه با مدیرکل تجهیزات ، معاونین مدیر کل و دوستانی که در سازمان غذا و دارو صاحب منصب و صاحب امضا هستن  گمانه زنی های زیادی در گروه های فضای مجازی میشود، پیشبینی شما یا برآورد و تحلیل شما در این حوزه چیست؟

دکتر چیذری: بنده نظری راجع به معاونین جناب آقای دکتر پیرصالحی ندارم ولی فکر میکنم که بهتر است که به عنوان یک سرمایه به این افراد ، مدیر کل های تمام ادارات نگاه بشود واگر امکان همکاری با آنها وجود داردبهتر است که معاونینی که تجربه کسب کرده‌اند و در مواجهه با تحریم‌ها موفق بوده‌اند، حفظ شوند.باید توجه داشت که تغییرات اتوبوسی در بدنه مدیران میانی می‌تواند آسیب‌زا  برای آن سازمان و معاون وزیر باشد .هنر یک مدیر کل خوب این است که بتواند از سرمایه‌های موجود به درستی استفاده کند. هر تغییری در سیستم می‌تواند به یک توقف دو تا سه ماهه منجر شود.

زارعی: آقای دکتر اگربخواهیم صادقانه برخورد بکنیم در محافل خصوصی یا برخی‌اوقات در فضای مجازی عنوان می‌شود که شما   نظرتون بر این هست که  آقا یا خانوم فلان ابقا شود یا آقا یا خانوم فلان انتصاب شود. چه موضع گیری راجع به این موضوع دارید؟

دکتر چیذری: من طرفدار شخص خاصی نیستم ولی عملکرد آقای دکتر شاهمرادی در تجهیزات و ملزومات پزشکی در دوره‌های اخیر بسیار خوب درخشیده است.  فکر می‌کنم ایشان طولانی‌ترین مدت متداوم مدیریت را داشتند این نشان‌دهنده این است که ایشان حامی تولید هستند و تأمین‌کننده‌ها از ایشان رضایت کامل دارند.امیدوارم که همکاری آن‌ها به مدت طولانی‌تری ادامه یابد و آقای دکتر پیرصالحی بتواند انقدر مدیر قوی‌ای باشد که حتماً هست و تفاهم در بدنه سازمان ایجاد کند که ثبات در این زمینه باعث پیشرفت شود.

زارعی : آمدن بین گزینه‌های خوب و انتخاب خوب‌تر از بین این‌ها یک فرآیند دشواری است، اما فکر می‌کنم که با بودن برخی گزینه‌های خوب یا با انتصاب گزینه‌های خوب‌ترمیتوان به حل مشکلات یا برطرف شدن مطالبات امیدوار بود. با این موضوع موافق هستید؟

دکتر چیذری :من فکر می‌کنم که یکی از مهم‌ترین مسائل، معضل مطالبات و معضل تأمین ارزی به موقع است .مدیرکل هایی در حد آقای دکتر شاهمرادی و همکارانشان واقعاً می‌توانند سازمان را به نحو مؤثری مدیریت کنند.تأخیر در صدور مجوزها به دلیل کمبود نقدینگی بوده است و مدیران نمی‌توانند به سادگی این مسئله را توضیح دهندبه همین دلیل پرونده‌ها را طولانی می‌کنند.امیدوارم آقای دکتر پیرصالحی تصمیم قطعی بگیرند و با این عزیزان تفاهم کنند تا بتوانند همکاری مداومی داشته باشند. همچنین، انتخاب آقای دکتر پیرصالحی به دلیل ویژگی‌های انسانی و تجارب چندین ساله‌ای که دارند می‌تواند صحیح‌ترین انتخاب باشد .

زارعی: اگر بخواهید به عنوان یک فعال صنفی، رییس هیأت مدیره انجمن تامین، از سوی صنف پیامی برای دولتی‌ها و به ویژه برای جناب آقای دکتر پیرصالحی به عنوان رئیس سازمان که به تازگی منصوب شده اند، داشته باشید، چه موضوعی را یادآوری می‌کنید؟

دکتر چیذری: تغییرات اتوبوسی و سرمایه‌سوزی در سازمان نباید اتفاق بیفتد. هر وقت که این موارد مشاهده شود،  نشان‌دهنده ناتوانی مدیر در حفظ سرمایه‌ها است. با تغییر افراد در سطح مدیران میانی معجزه هایی در سازمان غذا و دارو اتفاق نخواهد افتاد مگر اینکه مسئله مطالبات و تخصیص ارز مکفی حل شود .همچنین،  هوشمند‌سازی که در دوره آقای شاهمرادی به دست آمده، باید ادامه یابد. تا حجم نیروی انسانی درگیر با پرونده‌ها کاهش یابد.  عمل به قانون و مشورت با بخش خصوصی نیز بسیار مهم است و امیدوارم این موارد تحقق یابد ولی متاسفانه، این تغییرات شاید یک مقدار امید ایجاد کند، ولی قطعاً به ثمر نخواهد رسید.ان شاء الله موفق باشید و همه همکاران ما نیز توفیق ادامه این خدمت را داشته باشند.

زارعی: خیلی ممنونم جناب دکتر، روز شما هم بخیر باشد.

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید