نقش آموزش در توسعه و احیای طب ایرانی

دبیر کمیته آموزش چهارمین جشنواره طب ایرانی با تأکید بر نقش بی‌بدیل آموزش در احیا و توسعه طب ایرانی؛ این رویداد را فرصتی برای نمایش دستاوردهای این حوزه دانست.

به گزارش وبدا، دکتر حوریه محمدی، دبیر کمیته آموزش چهارمین جشنواره طب ایرانی، با تأکید بر نقش بی‌بدیل آموزش در احیا و توسعه طب ایرانی؛ چهارمین جشنواره طب ایرانی را فرصتی برای نمایش دستاوردهای این حوزه دانست.

 با بیان اینکه آموزش، کلید طلایی تحول در طب ایرانی است، افزود: بدون آموزش هدفمند و نظام‌مند، نمی‌توان به توسعه پایدار در حوزه طب ایرانی دست یافت. به همین دلیل، برنامه‌ها و اهداف ما نه تنها بر انتقال دانش، بلکه بر پرورش مهارت‌های عملی و تفکر انتقادی در دانشجویان و متخصصان متمرکز است.

دکتر محمدی افزود: تلاش ما در این رویداد این است تا علاوه بر تاکید بر این حوزه، با ایجاد پل‌ ارتباطی بین طب ایرانی و پزشکی رایج، مسیر را برای ارائه خدمات جامع‌تر به بیماران هموار کنیم.

دکتر محمدی ادامه داد: این رویداد با نوآوری و خلاقیت، تلاش می‌کند تا طب ایرانی را به متن نظام سلامت کشور آورده و آن را به عنوان مکملی قدرتمند در کنار پزشکی رایج تثبیت کند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت مشارکت عمومی در این رویداد ملی گفت: ما به دنبال ایجاد موجی از آگاهی و مشارکت در جامعه هستیم. این رویداد مهم می‌تواند طب ایرانی را به عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از نظام سلامت کشور تثبیت کند و لذا از همه علاقه‌مندان دعوت می‌کنیم تا در این حرکت بزرگ سهیم باشند.

گفتنی است: فرصت  ثبت‌نام و ارسال آثار  چهارمین جشنواره طب ایرانی تا ۳۰ بهمن ماه ادامه داد و در تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ با مراسم اختتامیه در هتل قلب تهران به کار خود پایان خواهد داد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام، به وبسایت جشنواره مراجعه کنید:  
www.pmfestival.ir

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید