نیمی از مصدومان حادثه دیروز واژگونی اتوبوس در استان کرمان ترخیص شده اند

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به وقوع حادثه واژگونی اتوبوس عصر دیروز در استان کرمان، از پیگیری جدی و تماس های وزیر بهداشت به منظور ارائه خدمات به مصدومان این حادثه خبر داد و گفت: خوشبختانه نیمی از مصدومان از بیمارستان ترخیص شده اند.

دکتر مرتضی هاشمیان در گفتگو با خبرنگار وبدا، اظهار داشت: این اتوبوس در محور کرمان به مشهد در یک منطقه کوهستانی که حامل زائرین جیرفت به مشهد مقدس بود، دچار واژگونی شد که 14 نفر در صحنه تصادف جان خود را از دست دادند.

وی با اشاره به تشکیل تیم بحران در بیمارستان شهید باهنر کرمان قبل از رسیدن مصدومان، گفت: در این تیم پزشکان متخصص رشته های مختلف از جمله جراحی، جراحی عروق، ارتوپدی، جراحی اعصاب، بیهوشی و طب اورژانس حضور داشتند که 46 مصدوم به بیمارستان شهید باهنر کرمان اعزام شدند و یکی از مصدومان که از اتباع بیگانه بود به دلیل شدت بالای جراحات، فوت کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه حال یکی از مصدومان همچنان وخیم و به دستگاه تنفس مصنوعی، متصل است، افزود: طحال یکی از مصدومان به دلیل ضربه ای که به شکم وارد شده بود، دچار آسیب شد و طحال این مصدوم برداشته شد.

دکتر هاشمیان از ترخیص 23 نفر از مصدومان این حادثه از بیمارستان شهید باهنر کرمان خبر داد و گفت: برای سایر مصدومان نیز امروز اعمال جراحی ارتوپدی و فک و صورت انجام شده که نیمی از مصدومان نیز تا فردا ترخیص می شوند.

وی با بیان اینکه ظرفیت اتوبوس حدود 42 نفر بوده است، گفت: تعدادی از مسافران این اتوبوس، کودک بوده اند که 6 نفر از مصدومان، کمتر از 4 سال سن داشته اند اما طبق گفته مصدومان، تعدادی از مسافران در بین راهرو و محل استراحت رانندگان نیز حضور داشته اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با انتقاد از افزایش تعداد تصادفات و فوتی های ناشی از آن در استان کرمان در ایام تعطیلات نوروز، تاکید کرد: جای نگرانی است که با وجود پویش نه به تصادف و پویش های دیگر در سازمانهایی مانند هلال احمر و راهداری، آمار فوتی های تصادفات استان کرمان بر خلاف سایر استانها که روند کاهشی داشته، افزایش یافته است.

دکتر هاشمیان ادامه داد: استان کرمان جزء استانهایی بوده که گردشگران و مسافران نوروزی از آن استقبال کرده اند اما این توجیه کننده تعداد بالای تلفات تصادفات نیست البته در کنار عامل انسانی، راه، خودرو و قوانین سختگیرانه هم مهم است.

وی به وجود برخی راه های غیراستاندارد در استان کرمان اشاره و خاطرنشان کرد: استان کرمان هم راه های بیابانی دارد که شاید باعث خستگی رانندگان شود و هم راه های کوهستانی دارد که ممکن است منجر به افزایش تصادفات شود و یکی از اولویت ها در استان کرمان باید اصلاح نقاط حادثه خیز و قوانین سختگیرانه رانندگی باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان بر ضرورت نگاه جامع و تحلیلی بر افزایش تصادفات و تلفات ناشی از آن در استان کرمان تاکید کرد و گفت: خودروهای حمل و نقل عمومی برون شهری و خودروهای سنگین از مهمترین علل تصادفات است که فرسودگی این خودروها و معاینات دوره ای رانندگان باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

 

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید