سرانه سلامت تهران در وضعیت مطلوبی قرار ندارد

رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران گفت: سرانه سلامت در شهر تهران با توجه به جمعیت شهر تهران در مقایسه با بسیاری از استانها در وضعیت مطلوب قرار ندارد.

به گزارش ریان- سوده نجفی هفته سلامت را فرصتی برای بیان مسائل بهداشتی و درمانی به منظور افزایش و ارتقاء سطح سلامت شهروندان دانست و با بیان اینکه این هفته در سال ۱۴۰۳ از یکم تا هفتم اردیبهشت‌ماه با شعار سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت برگزار می‌شود، ادامه داد: سلامت یک حوزه بزرگ و وسیعی است که همه افراد را در بر می‌گیرد و نقش قابل توجهی در امنیت و توسعه پایدار دارد. از این رو توجه به این حوزه یکی از ضرورت‌های مهم است که باید در برنامه‌ها و سیاستگذاری‌های کلان کشور توجه کافی و لازم به آن صورت گیرد.

نجفی خاطرنشان کرد: یکی از بارزترین نمونه‌های اهمیت سلامت در زمان شیوع ویروس کرونا بود که آسیب‌های جدی مادی و معنوی برای بسیاری از کشورهای جهان رقم زد که متاسفانه این ویروس در کشور ما نیز شیوع و آثار زیان باری بر جای گذاشت؛ لذا نباید از نقش و اهمیت سلامت در کشور غافل بود و باید به صورت ویژه به آن پرداخت.

رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به وضعیت سلامت شهر تهران افزود: شهر تهران به دلیل اینکه پایتخت سیاسی کشور می‌باشد از بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های متعددی برخوردار است و بسیاری از هموطنان از استان‌ها و شهرستان‌های مختلف برای انجام امورات پزشکی به تهران مراجعه می‌کنند؛ اما متأسفانه سرانه سلامت در شهر تهران با توجه به جمعیت شهر تهران در مقایسه با بسیاری از استان‌ها در وضعیت مطلوب قرار ندارد.

سوده نجفی ادامه داد: این موضوع در آینده می‌تواند با توجه به رشد جمعیت و مهاجرت‌هایی که صورت می‌گیرد سبب بروز مشکلاتی برای شهر تهران باشد و همانند ترافیک و آلودگی هوا تبدیل به معضلی برای شهر شود. باید دولت و مجلس شورای اسلامی توجه جدی به این مسئله داشته باشد و بودجه مناسبی برای افزایش سرانه سلامت شهر تهران در نظر بگیرند.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به نقش مشارکت مردم و خیرین در حوزه سلامت افزود: به دلیل اهمیت موضوع سلامت بسیاری از شهروندان و خیرین علاقمند به کمک به مسئله بهداشت و درمان هستند که باید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این خصوص پیش قدم شود و زمینه مشارکت شهروندان برای ارتقای سرانه سلامت را فراهم نماید. نهادهایی همچون ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) و بنیاد مستضعفان از جمله نهادهایی به شمار می‌روند که می تواند از آنها برای حل مشکلات حوزه سلامت شهر تهران کمک خواست و دعوت به همکاری نمود که انتظار می رود وزارت بهداشت در این خصوص تلاش‌هایی داشته باشد.

سوده نجفی در پایان به وضعیت کادر درمان در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی اشاره کرد و گفت: متأسفانه امروز بسیاری از پرستاران و کادر درمان در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در وضعیت مطلوب از لحاظ معیشتی قرار ندارند و اگر مسائل و مشکلات کادر درمان حل و به این مسئله پرداخته نشود، می‌تواند آسیب جدی برای نظام سلامت باشد.

منبع:ایسنا

انتهای پیام

linkلینک کوتاه خبری :

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید